Open vacancy Keuruun kaupunki

Erityisluokanopettaja

Keuruun kaupunkiKeuruun kaupunki, Sivistyspalvelut, PerusopetusKeuruuntie 18Keuruu
Työavain: 
146596
Hakuaika päättyy: 
24.7.2017 15.00
Palkka: 
OVTES
Työn luonne: 
Kokoaikatyö
Työsuhteen kesto: 
Määräaikainen
Työ alkaa: 
7.8.2017
Työn kuvaus

Ilmoitetaan haettavaksi 24.7.2017 klo 15.00 mennessä Keuruun kaupungin erityisluokanopettajan virka (249-0057) 7.8.2017-31.7.2018. Tehtävä sijoittuu Keuruun ala-asteen oppimisen vakeuksien pienryhmään.
Edellytämme, että valittava opettaja on joustavasti käytettävissä kaikilla koulun vuosiluokilla. Tehtävän menestyksellinen hoitaminen edellyttää yhteistyökykyä, aktiivista ja osallistuvaa työotetta sekä halua koulun ja opetuksen monipuoliseen kehittämiseen.

Virkaan ovat kelpoisia hakijat, joilla hakuajan loppuun mennessä on opetustoimen henkilöstön kelpoisuusvaatimuksista annetun asetuksen (986/98) mukainen kelpoisuus antaa perusopetuslain 17 §:n 1 momentissa tarkoitettua erityisopetusta.

Tehtävään valitun tulee toimittaa ottamisesta päättävälle viranomaiselle 30 päivän kuluessa päätöksen tiedoksi saamisesta lääkärintodistus (Laki kunnallisesta viranhaltijasta 7§) ja rikosrekisteriote (Laki lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisestä 3§). Muutoin päätös raukeaa.

Täytössä noudatetaan 5 kk:n koeaikaa.

Virkaa haetaan sähköisesti. Hakeminen tapahtuu osoitteessa www.kuntarekry.fi . Kelpoisuutta osoittavat todistukset tulee liittää hakemukseen skannattuina kohtaan Liitetiedosto 1.

Organisaation kuvaus

Kaupunkimme tarjoaa Sinulle elämyksiä ja elämänlaatua. Monipuolinen kulttuuritarjonta ja liikunta- ja ulkoilumahdollisuudet tuovat valinnanvaraa vapaa-aikaasi ja rentoutumiseesi. Perheiden peruspalvelut kuten päivähoito, terveydenhuolto ja asuntotarjonta ovat kunnossa. Keuruun seutukunnalla asuvat Suomen viidenneksi tyytyväisimmät palveluiden käyttäjät. Keuruu on vetovoimainen paikka tehdä kauppaa, ja lähikunnista tulevat asiakkaat lisäävät ostovoimaa. Seutukunnan palveluita kehitetään aktiivisesti yhteistyössä yrittäjien kanssa. Tarjolla on modernia keskusta-asumista, upeita ranta-alueita ja lisäksi vehreää maaseutua. Keuruu on elinvoimainen ja tulevaisuuteen panostava kaupunki. Tervetuloa!

Yhteystiedot

rehtori Reijo Seppänen, p. 040 513 5830, reijo.seppanen@keuruu.fi