Open vacancy Oulaisten kaupunki

Psykologin sijainen perheneuvolaan

Oulaisten kaupunkiOulaisten kaupunkiOulainen
Työavain: 
146697
Hakuaika päättyy: 
28.7.2017 14.00
Palkka: 
KvTes
Työn luonne: 
Kokoaikatyö
Työsuhteen kesto: 
Määräaikainen
Työ alkaa: 
Mahdollisimman pian.
Työn kuvaus

Haemme uudelleen perheneuvolan psykologin sijaista ajalle 1.9.2017 - 8.5.2018. Perheneuvolan työryhmään kuuluu psykologi, sosiaalityöntekijä ja psykiatrinen sairaanhoitaja. Lasten psykiatrin palvelut hankitaan ostopalveluina. Työ on laaja-alaista lasten ja heidän perheidensä kanssa tehtävää tutkimus-, hoito-, konsultaatio- ja verkostotyötä. Arvostamme hyviä vuorovaikutustaitoja sekä valmiutta toimia joustavasti moniammatillisen työryhmän jäsenenä.

Hakijalta edellytetään laillistetun psykologin pätevyyttä. Perheneuvolan psykologin viransijaisuutta hakeneiden eduksi katsotaan perheneuvolan erikoistumiskoulutus (asetus 608/05) tai muu soveltuva psykoterapiakoulutus. Hakijoilta toivotaan perehtyneisyyttä kasvatus- ja perheneuvonnan tehtäviin. Aikaisemmin viransijaisuutta hakeneet otetaan huomioon.

Viransijaisuus on kunnallisen eläkelain, KvTes:n, kaupungin hallintosäännön ja perusturvan päävastuualueen johtosäännön alainen.

Valitun on ennen viransijaisuuden vastaanottamista esitettävä hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan sekä esitettävä nähtäväksi rikostaustaote (Laki lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämiseksi 504/2002). Virkasuhteessa noudatetaan 6 kuukauden koeaikaa.

Organisaation kuvaus

Oulainen on n. 7600 asukkaan pirteä, nuorekas ja ystävällinen kaupunki Pohjois-Pohjanmaalla. Keskustaamme hallitsee kaupungin halki virtaava Pyhäjoki, jonka hyvin hoidetuille rannoille on keskittynyt runsaasti palveluja. Keskustassa kaikki on muutaman minuutin kävelymatkan päässä.

Yhteystiedot

Lisätietoja antavat johtava sosiaalityöntekijä Raija Saarenpää puh. 044 4793 281 ja perusturvajohtaja Rainer Kolppanen puh. 044 4793 280, email: etunimi.sukunimi@oulainen.fi.

Hakemus viransijaisuuteen tulee lähettää ensisijaisesti kuntarekryn sähköisen hakumenettelyn kautta opinto- ja työtodistuksineen. Hakemuksen opinto- ja työtodistuksineen myös paperisena voi toimittaa määräaikaan mennessä osoitteeseen Oulaisten kaupungin perusturvalautakunta, Lautatarhankatu 7 A, 86300 Oulainen. Kuoreen merkintä Hakemus. Hakemusasiakirjoja ei palauteta.