Open vacancy Carea

Toimintaterapeutti

CareaCarea, Kotka, Kouvola
Työavain: 
146736
Hakuaika päättyy: 
20.8.2017 23.59
Palkka: 
Carean palkkausohjeen mukainen
Työn luonne: 
Kokoaikatyö
Työsuhteen kesto: 
Vakinainen
Työ alkaa: 
Sopimuksen mukaan
Työn kuvaus

Tervetuloa työskentelemään toiminnalliseen kuntoutukseen Carean psykiatrisiin palveluihin.

Haemme joukkoomme toimintaterapeuttia, joka ensisijaisesti työskentelisi lasten- ja nuorisopsykiatrian yksiköissä. Keskeisiä tehtäväkokonaisuuksia ovat toimintamahdollisuuksien arviointi, yksilöllinen ja ryhmämuotoinen toimintaterapia, ohjaus, neuvonta ja konsultointi sekä yhteistyö perheen ja eri verkostojen kanssa.

Olet etsimämme henkilö, mikäli omaat myönteisen asenteen työtä kohtaa, Sinulle on luontevaa työskennellä sekä itsenäisesti että yhdessä moniammatillisen työryhmän jäsenenä. Toivomme Sinulta vahvoja kliinisen erikoisalan ja toimintaterapian taitoja. Pystyt itsenäiseen harkintaan lakien ja asetusten, hoitosuositusten sekä näyttöön perustuvien käytäntöjen pohjalta. Arvostamme lasten ja nuorisopsykiatrian osaamisen lisäksi hyviä työyhteisö- ja vuorovaikutustaitoja, kehittävää työotetta ja muutosvalmiutta.

Tarjoamme Sinulle haastavan ja monipuolisen työn sekä mahdollisuuden työskennellä uudistuvassa työympäristössä. Työtä tehdään paitsi Carean eri yksiköissä, myös lasten ja nuorten luonnollisessa kasvuympäristössä, joten oman auton käyttömahdollisuus on välttämätön.

Tehtävä edellyttää terveydenhuollon ammattihenkilöistä (toimintaterapeutti) annetun lain mukaista laillistusta.

Organisaation kuvaus

Carea tuottaa erikoissairaanhoidon, sosiaali- ja erityishuollon palveluja Kymenlaaksossa visiolla: paras asiakaskokemus vastuullisella yhteistyöllä. Konsernin liikevaihto on noin 200 miljoonaa euroa ja henkilöstöä on n. 2000.

Yhteystiedot

Palvelutoiminnan esimies Taina Vuorinen p. 044 223 1406,
taina.vuorinen(at)carea.fi,