Open vacancy Carea

Puheterapeutti Kotkaan

CareaCareaKotka
Työavain: 
146939
Hakuaika päättyy: 
17.9.2017 23.59
Palkka: 
Carean palkkausohjeen mukainen
Työn luonne: 
Kokoaikatyö
Työsuhteen kesto: 
Vakinainen
Työ alkaa: 
Sopimuksen mukaan
Työn kuvaus

TERVETULOA TIIMIMME JÄSENEKSI

Tule työskentelemään moniammatilliseen työryhmäämme Kymenlaakson keskussairaalaan korva-, nenä- ja kurkkutautien poliklinikalle. Keskussairaalassamme työskentelee puheterapeutit myös aikuisneurologian, lastenneurologian ja sosiaalipuolen yksiköissä.

Puheterapeutin tehtävä käsittää pääasiassa aikuisten tutkimuksia, ohjausta, kuntoutuksen suunnittelua ja toteutusta. Pääasialliset häiriöryhmät ovat erityyppiset äänihäiriöt, kurkku- ja suusyöpäpotilaat, kuulovammaiset ja änkyttäjät. Lapsista asiakkaina ovat pääasiallisesti halkiolapset ja kouluikäisistä kuulovammaiset.
Kelpoisuusehtona tehtävään on laillistetun puheterapeutin pätevyys.

Tarjoamme kilpailukykyisen palkan, monipuolisen tehtäväkentän ja toimivan moniammatillisen ryhmän tuen. Paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä.

Kotka on rannikkokaupunki, joka saa kiitosta merellisestä ympäristöstään, saaristostaan, kaupunkimiljööstään ja upeista puistoistaan. Kotkalla on virkeä keskusta, välimatkat ovat pieniä ja arki rullaa. Edulliset elinkustannukset, runsaat harrastusmahdollisuudet ja vireä kulttuuritarjonta tekevät Kymenlaaksosta mieluisan asuinympäristön. Kotkasta on Helsinkiin vain reilun tunnin ajomatka.

Organisaation kuvaus

Carea tuottaa erikoissairaanhoidon, sosiaali- ja erityishuollon palveluja Kymenlaaksossa visiolla: paras asiakaskokemus vastuullisella yhteistyöllä. Konsernin liikevaihto on noin 200 miljoonaa euroa ja henkilöstöä on n. 2000.

Yhteystiedot

ylilääkäri Erkki Hopsu p. 020 633 2747
Sähköpostit ovat muotoa etunimi.sukunimi@carea.fi