Open vacancy Hyvinkään kaupunki

Aikuisten palveluiden päällikkö

Hyvinkään kaupunkiHyvinkään kaupunki, Sosiaali- ja terveystoimiHyvinkää
Työavain: 
147040
Hakuaika päättyy: 
11.8.2017 15.00
Palkka: 
KVTES:in mukainen
Työn luonne: 
Kokoaikatyö
Työsuhteen kesto: 
Vakinainen
Työ alkaa: 
1.9.2017 tai sopimuksen mukaan
Työn kuvaus

Hyvinkään kaupungin sosiaali- ja terveystoimessa on haettavana aikuisten palveluiden päällikön virka.

Aikuisten palveluiden päällikkö vastaa tällä hetkellä Hyvinkään kaupungin aikuissosiaalityön ja työllisyyspalveluiden vastuualueen johtamisesta ja kehittämisestä. Syksyn 2017 aikana valmistellaan mielenterveys- ja päihdepalveluiden yhdistämistä aikuissosiaalityön ja työllisyyspalveluiden vastuualueeseen. Aikuisten palveluiden päällikkö tulee vastaamaan uuden vastuualueen toiminnan, talouden ja henkilöstön johtamisesta ja kehittämisestä. Syksyn aikana on mahdollisuus vaikuttaa tulevan vastuualueen palvelurakenteeseen. Päällikön suorina alaisina tulevat olemaan vastuualueen yksiköiden esimiehet.

Päälliköltä edellytämme kokemusta vastaavanlaisten yksiköiden johtamisesta sekä intoa ja halukuutta kehittää ja kokeilla uutta monialaisella ja verkostomaisella työotteella. Luemme eduksi muutosjohtamiskokemuksen sekä arvostamme erinomaisia yhteistyö- ja vuorovaikutustaitoja.

Työsi tueksi tarjoamme monipuolista koulutusta ja tukea ammatilliseen kehittymiseen.

Viran kelpoisuusehtona on ylempi korkeakoulututkinto, alan tuntemus ja riittävä johtamistaito. Palkkaus perustuu kunnalliseen virka- ja työehtosopimukseen. Valitun on esitettävä ennen viran vastaanottamista hyväksyttävä todistus terveydentilastaan. Valinnassa noudatamme 6 kuukauden koeaikaa.

Hakemukset sähköisesti kuntarekry.fi-järjestelmän kautta 11.8.2017 klo 15.00 mennessä. Opinto- ja työtodistukset esitetään mahdollisen haastattelun yhteydessä.

Organisaation kuvaus

Hyvinkää on ihmisen kokoinen, kotoisa kaupunki ruuhkattomalla metropolialueella. Kaupunki kasvaa ja kehittyy kestävällä tavalla. Hyvinkäällä hektisyys ja hyvää tekevä hiljaisuus ovat harmoniassa. Vehreään maaperäämme on helppo juurtua niin ihmisen kuin yrityksenkin.

Yhteystiedot

Lisätietoja antaa 24.7.2017 alkaen perhe- ja sosiaalipalveluiden johtaja Olli-Pekka Alapiessa, puh.040 834 8207 tai etunimi.sukunimi@hyvinkaa.fi.