Open vacancy KTO Varsinais-Suomen erityishuoltopiirin kuntayhtymä

hoitajan sijaisuus

KTO Varsinais-Suomen erityishuoltopiirin kuntayhtymäKTO Varsinais-Suomen erityishuoltopiirin kuntayhtymä, Erityishoitopalvelut, Neuropsykiatrinen tutkimus- ja kuntoutusyksikkö 2Käyntiosoite: Naskarlanraitti 3Paimio
Työavain: 
147060
Hakuaika päättyy: 
4.8.2017 15.00
Palkka: 
KVTES
Työn luonne: 
Vuorotyö
Työsuhteen kesto: 
Määräaikainen
Työ alkaa: 
1.9.2017
Työn kuvaus

Haettavana kaksi hoitajan sijaisuutta, toinen ajalle 4.9.17-1.4.18. Ja toinen ajalle 1.9.17-16.6.2019, työn ensisijainen sijoituspaikka Neuropsykiatrinen tutkimus- ja kuntoutusyksikkö 2. Mikäli omaat hyvät vuorovaikutus- ja tiimityötaidot, sinulla on kokemusta autismityöstä ja olet kiinnostunut oman työsi kehittämisestä, on tämä paikka sinua varten. Yksikkömme asiakkaat ovat pääsääntöisesti aikuisia kehitysvammaisia, joilla on suuri avun, tuen ja ohjauksen tarve. Kuntoutuksen tavoitteena on löytää ratkaisuja, toimintamalleja ja tukikeinoja asiakkaalle ja hänen lähiympäristölleen. Työ on monipuolista pitäen sisällään asiakkaan laaja-alaisen tukemisen ja ohjaamisen päivittäisissä toimissa, vapaa-ajalla ja päivätoiminnassa. Tarjoamme koulutusmyönteisen organisaation ja moniammatillisen tiimin tuen. Työ on kolmivuorotyötä.

Kelpoisuusehtona: Tehtävään soveltuva sosiaali- ja terveydenhuoltoalan 2. asteen tutkinto.

Ensisijaisesti sähköinen hakemus kuntarekryn kautta. Mahdolliset kirjalliset hakemukset, CV ja jäljennös tutkintotodistuksesta osoitteella: KTO Varsinais-Suomen erityishuoltopiiri, Myllyojantie 2, 21520 Naskarla (kuoreen merkintä: hoitaja/Nepsy 2)

Organisaation kuvaus

Varsinais-Suomen erityishuoltopiirin kuntayhtymä KTO- kehitysvamma-alan tuki-ja osaamiskeskus on vammaisten erityisasiantuntijapalveluita tarjoava kuntayhtymä. Erityisasiantutijapalveluina kuntayhtymä järjestää mm. tutkimusta, palvelukoti- ja avohuoltoasumista, opetusta sekä työtoimintaa. Kehitysvamma-alan tuki ja osaamiskeskus - KTO:n periaatteena on erityishuollon asiakkaan toimintakyvyn parantaminen, mikä tarkoittaa vammaisuudesta johtuvan toiminnan haitan vähentämistä. Olemme täydentäneet kuntien omaa palvelutoimintaa lähes 50 vuotta. Arvojamme ovat turvallisuus, toista ihmistä arvostava vuorovaikutus, tasa-arvo sekä yhteishenki. Kehitysvamma-alan osaajia meillä on noin 500. Osaajamme edustavat sosiaalista, kasvatuksellista ja lääketieteellistä tietämystä.

Yhteystiedot

Lisätietoja antaa: Palveluesimies Siru Mamia, sähköposti: siru.mamia@kto-vs.fi, puh:040-1943235