Open vacancy Someron kaupunki

Palveluohjaajan kokoaikainen virkasuhde

Someron kaupunkiSomeron kaupunki, PerusturvaSomero
Työavain: 
147134
Hakuaika päättyy: 
31.8.2017 15.00
Palkka: 
KVTES:n mukainen (2404,79 €/kk)
Työn luonne: 
Kokoaikatyö
Työsuhteen kesto: 
Vakinainen
Työ alkaa: 
Sopimuksen mukaan
Työn kuvaus

Haettavana palveluohjaajan kokoaikainen virkasuhde kotihoidossa. Palveluohjaajan viran täyttö on ehdollinen, kunnes kunnanvaltuusto on myöntänyt tehtävälle täyttöluvan.

Kelpoisuusehtona palveluohjaajan virkaan on soveltuva sosiaalialan ammattikorkeakoulututkinto tai aikaisempi opistotason tutkinto sekä riittävä kokemus alan tehtävistä. Hakijalta odotamme kokemusta ikäihmisten palvelutarpeeseen liittyvistä ohjaus- ja neuvontatehtävistä, palvelutarpeenarvioinnista sekä asiantuntemusta sosiaalipalveluista ja -etuuksista. Palveluohjaajan kokonaisvastuulla on huolehtia kotihoidon asiakkuushallinnasta, yli 65-vuotiaiden omaishoidon tuesta, sosiaalihuoltolain mukaisen kuljetuspalvelun prosessista sekä rintamaveteraanien kotiin vietävien palvelujen organisoinnista ja järjestämisestä. Palveluohjaajan työkuvaan liittyy myös asiakaspäätösten tekeminen. Odotamme hakijalta lisäksi joustavuutta, hyviä vuorovaikutustaitoja ja kykyä toimia moniammatillisessa työryhmässä.

Valitun on ennen työn vastaanottamista esitettävä hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan. Tehtävän täytössä noudatamme kuuden kuukauden koeaikaa.

Palveluohjaajan työn hoitaminen edellyttää ajokorttia ja oman auton käyttömahdollisuutta.

Hakemukset on jätettävä viimeistään 31.8.2017 klo 15 mennessä Kuntarekry-palveluun osoitteessa www.kuntarekry.fi tai toimitettava Someron Perusturvatoimisto, PL 35, 31401 Somero.

Organisaation kuvaus

Somero on elinvoimainen Härkätienvarren maaseutukaupunki Varsinais-Suomessa, Uudenmaan ja Hämeen rajanaapurissa. Somero tunnetaan upeista vesistöistään, runsaasta vapaa-ajan tarjonnastaan, omaleimaisista kulttuuripersoonistaan sekä ennen kaikkea yritteliäisyydestään. www.somero.fi

Somero on savuton työnantaja

Yhteystiedot

vs.kotihoidon esimies Susanna Kaunisto
p. 044 7792 406

etunimi.sukunimi@somero.fi