Open vacancy Kirkkonummen kunta

Lähihoitaja

Kirkkonummen kuntaPERUSTURVAPALVELUJEN TOIMIALA, Ikäihmisten hyvinvointipalvelut, Kotona selviytymistä tukevat palvelut, KotisairaanhoitoKirkkonummi
Työavain: 
148187
Hakuaika päättyy: 
31.8.2017 12.00
Palkka: 
KVTES
Työn luonne: 
Vuorotyö
Työsuhteen kesto: 
Vakinainen
Työ alkaa: 
01.09.2017
Työn kuvaus

Tule meille töihin! Kirkkonummen kotihoito etsii vakituista lähihoitajaa!

Haemme Perusturvapalvelujen ikäihmisten hyvinvointipalveluiden palvelukseen Kirkkonummen kotihoitoon lähihoitajia vakituiseen työsuhteeseen. Tämän lisäksi meillä on tarjolla useita pidempiaikaisia työlomien sijaisuuksia sekä keikkatyötä, lähetä siis hakemuksesi nyt!
Työ on kaksivuorotyötä. Ajokortti on välttämätön ja oman auton käytön mahdollisuus on toivottavaa. Molempien kotimaisten kielten suullinen taito sekä Pegasos-ohjelman tuntemus on eduksi.
Arvostamme työyhteisötaitoja, ennakkoluulotonta asennetta, vastuullista ja itsenäistä työotetta sekä iloista mieltä.

Hakijalta edellytetään lähihoitajan tutkintoa ja Valviran todistusta. Hakijan tulee haastattelussa todistaa henkilöllisyytensä ja esittää alkuperäiset tutkinto- ja työtodistukset sekä ajokortti.

Palkka: KVTES:n mukaan

Organisaation kuvaus

Kirkkonummi on kaksikielinen, kasvava ja uudistuva yli 39 000 asukkaan kunta Helsingin seudulla hyvien liikenneyhteyksien varrella. Kunnassa työskentelee noin 2 300 eri alojen ammattilaista. Kirkkonummen kunta on savuton työpaikka.

Yhteystiedot

Lisätietoja kotihoidosta antaa kotihoidon esimies Stiina Bergendah puh. 040 126 9789 tai Linda Westerberg puh. 040 841 3964

Hakemukset 31.8.2017 klo 12.00 mennessä ensisijaisesti kuntarekryyn tai sähköpostilla kirjaamo@kirkkonummi.fi