Open vacancy Kirkkonummen kunta

Lähihoitaja

Kirkkonummen kuntaPERUSTURVAPALVELUJEN TOIMIALA, Ikäihmisten hyvinvointipalvelut, Ympärivuorokautiset asumis- ja hoivapalvelut, PalvelutaloKirkkonummi
Työavain: 
148190
Hakuaika päättyy: 
31.8.2017 12.00
Palkka: 
KVTES
Työn luonne: 
Vuorotyö
Työsuhteen kesto: 
Vakinainen
Työ alkaa: 
01.09.2017
Työn kuvaus

Lähihoitaja, Palvelutalo

Kirkkonummen palvelutalossa on haettavana lähihoitajan vakituinen toimi 1.9.2017 tai sopimuksen mukaan.

Kirkkonummen palvelutalo sijaitsee keskustassa monien palvelujen lähellä, osoitteessa Rajakuja 3 A. Talossa asuu kirkkonummelaisia vanhuksia ja vammaisia. Kirkkonummen kunnan perusturva tuottaa hoivapalvelut. Tällä hetkellä talossa asuu 42 asukasta ja talo toimii 3 kerroksessa. 1.kerroksessa on ryhmäkotiasukkaita 15 henkilöä ja 2. sekä 3. kerroksessa on 27 asukasta. Kaikki asukkaat asuvat omissa kodeissaan vuokralla. Talossa noudatetaan kuntouttavaa työotetta, jotta asukkaan omatoimisuus säilyisi mahdollisimman pitkään ja heillä olisi mahdollisuus elää vapaata ja itsenäistä elämää. Henkilökunta on paikalla ympärivuorokautisesti. Lähihoitajan työ on kolmivuorotyötä.

Kelpoisuusvaatimuksena on lähihoitajan tutkinto. Toivomme hyviä yhteistyö- ja vuorovaikutustaitoja sekä sitoutumista asukkaan hyvään kokonaisvaltaiseen huolenpitoon kunnioittaen jokaisen asukkaan itsemääräämisoikeutta. Molempien kotimaisten kielten suullinen taito katsotaan eduksi. Palkkaus määräytyy KTVES: n mukaan.

Organisaation kuvaus

Kirkkonummi on kaksikielinen, kasvava ja uudistuva yli 39 000 asukkaan kunta Helsingin seudulla hyvien liikenneyhteyksien varrella. Kunnassa työskentelee noin 2 300 eri alojen ammattilaista. Kirkkonummen kunta on savuton työpaikka.

Yhteystiedot

Lisätietoja antaa osastonhoitaja Leena Nurminen puh. 050 3273680 tai sähköpostitse etunimi.sukunimi@kirkkonummi.fi.

Lähetä hakemuksesi sähköisellä kuntarekryn hakulomakkeella tai sähköpostitse kirjaamo@kirkkonummi.fi. Hakuaika päättyy 31.8.2017 klo 12:00