Open vacancy Sipoon kunta

Sairaanhoitaja, Suvituuli

Sipoon kuntaSosiaali- ja terveysosasto, Ikääntyneiden palvelutSipoo
Työavain: 
148361
Hakuaika päättyy: 
9.10.2017 16.00
Palkka: 
KVTES:n mukaan.
Työn luonne: 
Vuorotyö
Työsuhteen kesto: 
Vakinainen
Työ alkaa: 
6.11.2017 tai sopimuksen mukaan
Työn kuvaus

Suvituuli Sipoossa on 16 -paikkainen ympärivuorokautista asumispalvelua ikääntyneille tarjoava yksikkö, joka sijaitsee Nikkilässä hyvien kulkuyhteyksien päässä. Tarjoamme asukkaillemme heidän yksilöllisistä tarpeistaan lähtevää turvallista hoitoa ja asumista kodikkaassa ympäristössä. Työyhteisömme on kehittämissuuntautunut ja mukava.

Oletko vanhustyön ammattilainen ja koet aitoa kiinnostusta työskennellä ikääntyneiden hyvinvoinnin, terveyden ja sosiaalisen aktiivisuuden edistämiseksi?

Etsimme sinua sairaanhoitajaksi Suvituulen tehostetun asumispalvelun yksikköön 6.11.2017 alkaen tai sopimuksen mukaan.

Työhön kuuluu sairaanhoitajan tehtävät, toiminnan ja työtehtävien suunnittelua, ohjausta sekä toteutumisen seurantaa yksikössä.

Sairaanhoitajan työ yksikössä tukee asukkaan selviytymistä arjessa, painopisteenä on kaikenlainen kuntouttava ja aktiivinen toiminta sekä yksilöllisesti että ryhmässä. Teemme moniammatillista yhteistyötä ja omaisten mukanaolo, huomioiminen ja tukeminen kuuluvat yksikkömme hoitotyön arkeen. Työ edellyttää hyviä vuorovaikutus- ja yhteistyötaitoja.

Toimen kelpoisuusvaatimuksina ovat sairaanhoitajan tutkinto sekä toisen kotimaisen kielen hyvä suullinen ja kirjallinen taito ja toisen kotimaisen kielen hyvä suullinen taito. Odotamme aikaisempaa työkokemusta ikääntyneiden parista asumispalveluympäristöstä. Työ on kaksivuorotyötä.

Työ on kahdessa vuorossa ja palkkaus määräytyy KVTES:n mukaan, tehtävässä on neljän kuukauden koeaika. Valitun on ennen toimen vastaanottamista esitettävä hyväksyttävä todistus terveydentilastaan.

Hakemukset pyydetään jättämään 9.10.2017 klo 16.00 mennessä ohessa olevan linkin kautta tai www.sipoo.fi Avoimet työpaikat. Järjestämme valituille hakijoille ryhmähaastattelun 17.10. klo. 13.30. Alkuperäiset opinto- ja työtodistukset esitetään mahdollisen haastattelun yhteydessä.

Organisaation kuvaus

Sipoossa on erinomaiset mahdollisuudet työhön ja asumiseen. Voimakkaasti kasvava Sipoo tarjoaa henkilöstölleen mielenkiintoisen ja monipuolisen työympäristön. Sipoo on savuton kunta.

Yhteystiedot

Lisätietoja antaa osastonhoitaja tina.lindgren(at)sipoo.fi .