Open vacancy Oulaisten kaupunki

Sairaanhoitaja

Oulaisten kaupunkiOulaisten kaupunki, perusturva, mielenterveysyksikköOulainen
Työavain: 
148573
Hakuaika päättyy: 
1.9.2017 14.00
Palkka: 
Palkkaus määräytyy KvTes:n mukaisesti.
Työn luonne: 
Kokoaikatyö
Työsuhteen kesto: 
Määräaikainen
Työ alkaa: 
2.10.2017
Työn kuvaus

Alkusijoituspaikkana on mielenterveysyksikkö Tuuma ja Toimintatupa. Toimi on määräaikainen ajalle 2.10.2017 - 31.12.2018. Työ jatkuu mahdollisesti myös tämän jälkeen.

Työ painottuu Toimintatuvan ohjattuun toimintaan, mutta sisältää myös yksilövastaanottoa ja kotikäyntejä. Toimintatupa tarjoaa mielenterveyskuntoutujille ohjattua ryhmätoimintaa ja kuntouttavaa työtoimintaa sekä mahdollisuuden yhdessä olemiseen toisten ihmisten kanssa.

Pätevyysvaatimuksena on sairaanhoitajan tutkinto, suuntautuminen psykiatriaan katsotaan eduksi. Valitun tulee esittää hyväksyttävä lääkärintodistus terveydestään ennen työn vastaanottamista. Koeaika on neljä kuukautta.

Palkka ja työehtoja koskevat määräykset tulevat KvTes:n mukaan. Toimi on kaupungin hallintosäännön, perusturvapalveluiden päävastuualueen johtosäännön ja kunnallisen eläkesäännön alainen.

Hakemukset liitteineen tulee lähettää ensisijaisesti Kuntarekryn sähköisen hakumenettelyn kautta opinto- ja työtodistuksineen. Hakemuksen opinto- ja työtodistuksineen voi toimittaa määräaikaan mennessä myös osoitteeseen Oulaisten kaupungin perusturvalautakunta, Lautatarhankatu 7 A, 86300 Oulainen. Hakemusasiakirjoja ei palauteta.

Organisaation kuvaus

Oulainen on n. 7600 asukkaan pirteä, nuorekas ja ystävällinen kaupunki Pohjois-Pohjanmaalla. Keskustaamme hallitsee kaupungin halki virtaava Pyhäjoki, jonka hyvin hoidetuille rannoille on keskittynyt runsaasti palveluja. Keskustassa kaikki on muutaman minuutin kävelymatkan päässä.

Yhteystiedot

Lisätietoja antaa hoitotyön johtaja Irene Enlund puh. 044-4793 463. Sähköpostilla: etuni-mi.sukunimi@oulainen.fi.