Open vacancy Oulaisten kaupunki

Laitoshuoltaja

Oulaisten kaupunkiOulaisten kaupunki, perusturva, terveyskeskusOulainen
Työavain: 
148582
Hakuaika päättyy: 
1.9.2017 14.00
Palkka: 
Palkkaus määräytyy KvTes:n mukaisesti.
Työn luonne: 
Osa-aikatyö
Työsuhteen kesto: 
Määräaikainen
Työ alkaa: 
2.10.2017
Työn kuvaus

Alkusijoituspaikka on terveyskeskuksen vuodeosastolla. Osa-aikainen toimi (50 %) täytetään alustavasti ajalle 2.10.2017 - 31.12.2018. Työ jatkuu mahdollisesti myös tämän jälkeen.

Laitoshuoltajat huolehtivat sairaalahuolto- ja laitoshygieniapalvelujen puhtaanapitotehtävistä, tavoitteena taata korkea hygieniataso puhtaassa, siistissä ja viihtyisässä hoitoympäristössä. Lisäksi tehtäviin kuuluu ruokahuollon avustavia tehtäviä ja muita laitoshygieniapalveluja, mm. välinehuoltoon liittyviä. Työssä edellytetään palveluhenkisyyttä, oma-aloitteisuutta ja joustavuutta.

Pätevyysvaatimuksena on laitoshuoltajan tutkinto tai muu soveltuva koulutus. Valitun tulee esittää hyväksyttävä lääkärintodistus terveydestään ennen työn vastaanottamista. Koeaika on neljä kuukautta.

Palkka ja työehtoja koskevat määräykset tulevat KvTes:n mukaan. Toimi on kaupungin hallintosäännön, perusturvapalveluiden päävastuualueen johtosäännön ja kunnallisen eläkesäännön alainen.

Hakemukset opinto- ja työtodistuksineen tulee lähettää ensisijaisesti Kuntarekryn sähköisen hakumenettelyn kautta. Hakemuksen opinto- ja työtodistuksineen voi toimittaa määräaikaan mennessä myös osoitteeseen Oulaisten kaupungin perusturvalautakunta, Lautatarhankatu 7 A, 86300 Oulainen. Hakemusasiakirjoja ei palauteta.

Organisaation kuvaus

Oulainen on n. 7600 asukkaan pirteä, nuorekas ja ystävällinen kaupunki Pohjois-Pohjanmaalla. Keskustaamme hallitsee kaupungin halki virtaava Pyhäjoki, jonka hyvin hoidetuille rannoille on keskittynyt runsaasti palveluja. Keskustassa kaikki on muutaman minuutin kävelymatkan päässä.

Yhteystiedot

Lisätietoja antavat osastonhoitaja Päivi Keskitalo puh. 044 4793 626 ja hoitotyön johtaja Irene Enlund puh. 044 4793 463. Sähköpostilla: etunimi.sukunimi@oulainen.fi.