Open vacancy Lopen kunta

Päiväkodinjohtaja

Lopen kuntaLopen kunta, Sivistyslautakunta, VarhaiskasvatusLoppi
Työavain: 
148586
Hakuaika päättyy: 
31.8.2017 15.00
Palkka: 
KVTES:in mukainen
Työn luonne: 
Kokoaikatyö
Työsuhteen kesto: 
Vakinainen
Työ alkaa: 
1.10.2017
Työn kuvaus

Haemme Lopen kunnan varhaiskasvatukseen vakinaiseen virkasuhteeseen PÄIVÄKODINJOHTAJAA 1.10.2017 alkaen tai sopimuksen mukaisesti. Päiväkodinjohtajan tehtävänä on vastata ensisijaisesti Läyliäisten alueen Päiväkoti Pellavan, Läyliäisten koulun tiloissa toimivan esiopetuksen ja koululaisten aamu- ja iltapäivätoiminnan sekä kunnallisen perhepäivähoidon toiminnasta. Lopen varhaiskasvatuksen kantavana teemana ovat läsnäolopedagogiikan kehittäminen sekä paremman arjen mahdollistaminen lapsille ja lapsiperheille.

Haemme sinua, joka sitoutuneesti toteutat ja kehität laadukasta uuden varhaiskasvatussuunnitelman mukaista pedagogiikkaa. Arvostamme hyvää henkilöstöjohtamisen osaamista. Odotamme, että sinulla on näkemystä ja osaamista varhaiskasvatuksen, esiopetuksen, esi- ja alkuopetuksen sekä aamu- ja iltapäivätoiminnan välisestä yhteistyöstä ja olet kiinnostunut kehittämään yhtenäistä oppimispolkua yhdessä muiden osaajien ja yhteistyötahojen kanssa.

Kelpoisuusvaatimuksena päiväkodinjohtajan tehtäviin on lastentarhanopettajan kelpoisuus sekä riittävä johtamistaito. Pätevyysvaatimukset ovat sosiaalihuollon ammatillisen henkilöstön kelpoisuusvaatimuksista säädetyn lain (272/2005) ja asetuksen (608/2005) mukaiset siirtymäsäännökset huomioiden.

Virkaan valitun on esitettävä hyväksyttävä todistus terveydentilastaan sekä lasten ja nuorten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisestä annetun lain (504/2002) mukainen rikosrekisteriote. Koeaika on kuusi (6) kuukautta.

Palkkaus määräytyy kunnallisen virka- ja työehtosopimuksen (KVTES) mukaan. Kunnassamme on tehty työn vaativuuden arviointi.

Alkuperäiset kelpoisuustodistukset pyydetään nähtäväksi haastatteluun kutsuttavilta.
Hakemukset pyydämme toimittamaan ensisijaisesti sähköisesti osoitteessa www.kuntarekry.fi. Hakemuksen liitteeksi pyydämme tutkintotodistukset.

Organisaation kuvaus

Loppi on Kanta-Hämeen maakunnan eteläisin, noin 8200 asukkaan kasvava ja elinvoimainen kunta, jonka palveluksessa on n. 400 työntekijää. Lopen kunta on luotettava työnantaja, joka huolehtii henkilöstönsä hyvinvoinnista sekä tarjoaa henkilöstölleen hyvän työpaikan kaikissa työuran- ja elämänvaiheissa. Loppi on savuton työnantaja.

Yhteystiedot

Lisätietoja antaa varhaiskasvatuspäällikkö Marianna Kokko p. 040 3306015 tai sähköpostitse etunimi.sukunimi@loppi.fi.