Open vacancy Kirkkonummen kunta

Lähihoitaja

Kirkkonummen kuntaPERUSTURVAPALVELUJEN TOIMIALA, Ikäihmisten hyvinvointipalvelutKirkkonummi
Työavain: 
148612
Hakuaika alkaa: 
10.8.2017
Hakuaika päättyy: 
15.12.2017 12.00
Palkka: 
KVTES
Työn luonne: 
Vuorotyö
Työsuhteen kesto: 
Keikkatyö
Työ alkaa: 
Sopimuksen mukaan
Työn kuvaus

Lähihoitaja

Kirkkonummen kunta, PERUSTURVAN TOIMIALA, ikäihmisten hyvinvointipalvelut

Haemme perusturvan ikäihmisten hyvinvointipalvelujen yksiköihin (Lehmuskartano, Volskoti, Palvelutalo ja kotihoito) ammattitaitoisia ja motivoituneita lähihoitajia keikkatyöhön.
Arvostamme työyhteisötaitoja, ennakkoluulotonta asennetta, vastuullisuutta ja halua sitoutua sekä toiminnan että oman ammattitaidon kehittämiseen.

Hoivakoti Lehmuskartanon ja Palvelutalon lähihoitajilta toivomme geriatristen potilaiden hoidon tuntemusta, rauhallista asennetta, mutta myös kykyä toimia akuuteissa tilanteissa.

Volskodissa psykogeriatristen ja muistisairaiden potilaiden lähihoitajilta toivomme rauhallista ja läsnä olevaa asennetta.

Kotihoidossa lähihoitajan toimenkuvaan kuuluu hoidon tarpeen arviointi ja kokonaishoidon suunnitteluun osallistuminen. Kotihoidon toiminta tapahtuu asiakkaiden kotona, joten ajokortti on välttämätön.

Hakijalta edellytetään lähihoitajan tutkintoa ja Valviran todistusta.
Hakijan tulee haastattelussa todistaa henkilöllisyytensä ja esittää alkuperäiset tutkinto- ja työtodistukset ja tarvittaessa ajokortti.
Molempien kotimaisten kielten suullinen taito sekä Pegasos-ohjelman tuntemus on eduksi.

Palkkaus: 03HOI040, taso 10. 2096,31€/kk

Mikäli olet kiinnostunut työskentelemään joukossamme, täytä sähköinen hakemus kuntarekry.fi:ssä. Hakemuksen täytöstä lisätietoja antaa tarvittaessa vastaava sairaanhoitaja, Paula Jarho, 040 1269660.

Organisaation kuvaus

Kirkkonummi on kaksikielinen, kasvava ja uudistuva yli 39 000 asukkaan kunta Helsingin seudulla hyvien liikenneyhteyksien varrella. Kunnassa työskentelee noin 2 300 eri alojen ammattilaista. Kirkkonummen kunta on savuton työpaikka.

Yhteystiedot

Mikäli olet kiinnostunut työskentelemään joukossamme, täytä sähköinen hakemus kuntarekry.fi:ssä. Hakemuksen täytöstä lisätietoja antaa tarvittaessa vastaava sairaanhoitaja, Paula Jarho, 040 1269660.

Täytä kuntarekryn sähköinen hakemus.