Open vacancy Kirkkonummen kunta

Saksan kielen tuntiopettaja

Kirkkonummen kuntaKirkkonummen kuntaKirkkonummi
Työavain: 
149204
Hakuaika päättyy: 
22.9.2017 12.00
Työn luonne: 
Tuntityö
Työsuhteen kesto: 
Määräaikainen
Työ alkaa: 
Sopimuksen mukaan
Työn kuvaus

Kirkkonummen kunnan suomenkieliset varhaiskasvatus- ja opetuspalvelut hakee lukuvuodeksi 2017-2018 saksan kielen opettajaa hankkeeseen, jolla varhennetaan, kehitetään ja lisätään kielten opetusta esi- ja perusopetuksessa.

Hanke on osa hallitusohjelman Kärkihanke 1, Uusi peruskoulu-ohjelmaa. Hankkeeseen etsitään saksan kielen opettajaa esiopetukseen sekä perusopetuksen 1.-2. luokkien oppilaista koostuvan ryhmän opetukseen seuraaviin yksiköihin: Kartanonrannan päiväkoti, Laajakallion päiväkoti ja Laajakallion koulu. Opetusta on yksi tunti viikossa / yksikkö. Laajakallion koulun opetusaika on perjantaisin klo 8. Esiopetuksen opetusajat ovat sovittavissa ma-pe klo 9-13 väliselle ajalle.

Esiopetuksessa kielikokeilu toteutetaan saksan kielen kielisuihkuna. Esiopetuksessa hankkeen tavoitteena on edistää lasten kielellistä kehitystä ja vuorovaikutustaitoja sekä vahvistaa heidän kiinnostustaan kieliin ja kulttuureihin. Kielisuihkutusta toteutetaan leikkien ja loruillen ja tutustuen monipuolisesti kieleen. Kielisuihkutuksessa painopisteenä ovat lasten kiinnostuksen kohteet sekä heidän arkeensa liittyvät puuhat ja leikit esiopetussuunnitelmaa soveltaen. Tavoitteena on hyödyntää lasten varhaista kielen oppimisen kykyä ja herättää into kielen opiskeluun. Kielisuihkutus suunnitellaan yhdessä esiopettajan kanssa. Perusopetuksessa opetus toteutetaan toiminnallisesti ja oppilaslähtöisesti tutustuen monipuolisesti kieleen.

Kelpoisuusvaatimukset määräytyvät opetustoimen henkilöstön kelpoisuusvaatimuksista annetun asetuksen mukaan.

Hakemukset lähetetään sähköisesti osoitteessa www.kuntarekry.fi 22.9.2017 klo 12.00 mennessä. Valittujen on esitettävä lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisestä annetussa laissa tarkoitettu rikosrekisteriote 30 päivän kuluessa valitsemispäätöksen tiedoksisaannista.

Organisaation kuvaus

Kirkkonummi on kaksikielinen, kasvava ja uudistuva yli 39 000 asukkaan kunta Helsingin seudulla hyvien liikenneyhteyksien varrella. Kunnassa työskentelee noin 2 300 eri alojen ammattilaista. Kirkkonummen kunta on savuton työpaikka.

Yhteystiedot

Laajakallion koulun johtaja Pia Jokinen, puh. 0405620570. Sähköposti etunimi.sukunimi@kirkkonummi.fi,
Opetustoimen suunnittelija Kaisa Ojanen, puh. 0405867291. Sähköposti etunimi.sukunimi@kirkkonummi.fi