Open vacancy Kalajoen kaupunki

Kaavoituspäällikkö

Kalajoen kaupunkiKalajoen kaupunki, Tekniset palvelut, MaankäyttöpalvelutKalajoentie 5Kalajoki
Työavain: 
149432
Hakuaika päättyy: 
29.9.2017 23.59
Palkka: 
TE-sopimus, palkkatoive on mahdollinen
Työn luonne: 
Kokoaikatyö
Työsuhteen kesto: 
Vakinainen
Työ alkaa: 
1.11.2017 tai sopimuksen mukaan
Työn kuvaus

Voisimme sanoa, että Kalajoki on viihtyisä paikka asua ja työskennellä. Se tuskin herättäisi sinussa kovin suuria tunteita. Siksi kerrommekin saman asian toisin: meillä täällä Kalajoella on kilometreittäin hiekkarantaa, aktiviteetteja laidasta laitaan sekä satoja tapahtumia ja messuja ympäri vuoden. Kalajoella vierailee puolitoista miljoonaa Kalajoen ystävää vuodessa, jotka toivovat, että loma Pohjolan Rivieralla ei loppuisi koskaan! Ei ihme, että väkimäärämme on ollut 2000-luvulla kasvava, talous hyvä ja elinkeinotoiminta vireää.

Haemme näihin maisemiin

KAAVOITUSPÄÄLLIKKÖÄ

viemään eteenpäin yhtä Suomen suosituinta matkailukeskusta

Kaavoituspäällikön keskeisiin tehtäviin kuuluvat strateginen maankäytön suunnittelu, yleis- ja asemakaavoitusprosessien hallinnointi, ohjaaminen ja suunnittelu, kaavoitustoimen johtaminen sekä kaavoitustoimintojen vaatima yhteistyö. Kaavoituspäällikkö toimii maankäyttö- ja rakennuslain 20 § edellyttämänä kunnan kaavoittajana. Yksi mielenkiintoisimmista kaavoituspäällikön tehtävistä on ainutlaatuisen Marinan kaava-alueen maankäytön suunnittelu. Uuden vierasvenesataman ja golfklubin väliin jäävälle 70 000 m2:n alueelle aivan merenrannan tuntumaan rakennetaan merellisten aktiviteettien ja huipputasoisten palveluiden kokonaisuus

Kaavoituspäällikön johtamassa maankäyttöpalveluiden yksikössä työskentelee 11 henkilöä. Kalajoen kaupungin maankäyttöpalvelut myy mittaus-, paikkatieto- ja aluearkkitehtipalvelua lähikuntiin. Aktiivisen kaavoitusotteen lisäksi Kalajoella on kumppanuussopimuksia arvostettujen suunnittelutoimistojen kanssa.

Kaavoituspäällikön viran kelpoisuusehtona on soveltuva korkeakoulututkinto sekä riittävä kokemus yhdyskuntasuunnittelusta. Arvostamme dynaamista työskentelytapaa, aktiivista ja aikaansaavaa kehittämisotetta sekä hyviä vuorovaikutustaitoja.

Virkasuhteen ehdot määräytyvät Kunnallisen teknisen henkilöstön virka- ja työehtosopimuksen (TS) mukaan. Virkaan valitun on ennen viran vastaanottamista toimitettava hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan. Virkaan voidaan soveltaa 6 kk:n koeaikaa.

Lähetä hakemuksesi 29.9.2017 klo 24.00 mennessä www.kuntarekry.fi palvelun kautta tai osoitteessa www.mercuriurval.fi

Organisaation kuvaus

Kalajoki on elinvoimainen 12.600 asukkaan merenrantakaupunki. Meri, jokilaaksot, laajat peltoaukeat sekä Hiekkasärkkien hiekkadyynit tarjoavat monimuotoisen ja kauniin luonnon, jossa asua ja tehdä työtä. Yhtenä Suomen suosituimpana ympärivuotisena matkailukeskuksena Kalajoki tarjoaa lisäksi erinomaiset mahdollisuudet rentoutumiseen ja vapaa-ajanviettoon. Kaupungin elinkeinorakenne on monipuolinen, yritystoiminta vireää ja työllisyystilanne hyvä. Kaupungin väkimäärä on pysynyt tasaisena ja kaupungin talous on aina ollut tasapainossa kaikilla keskeisillä talouden tunnusluvuilla mitattuna. Kalajoella on Pohjois-Suomen alhaisimpia tuloveroprosentteja. Asumisen laatua lisäävät hyvät julkiset ja yksityiset palvelut.

Yhteystiedot

Kaupunginjohtaja Jukka Puoskari, puh. 044 469 1200, jukka.puoskari@kalajoki.fi
Mercuri Urvalin konsultit Johanna Massa, puh. 040 144 3333, johanna.massa@mercuriurval.com ja Sanna Aikio, puh. 040 717 9796, sanna.aikio@mercuriurval.com