Open vacancy Sipoon kunta

Kotiutuskoordinaattori

Sipoon kuntaSosiaali- ja terveysosasto, Ikääntyneiden palvelutSipoo
Työavain: 
149862
Hakuaika päättyy: 
26.9.2017 14.00
Palkka: 
KVTES:n mukaan
Työn luonne: 
Kokoaikatyö
Työsuhteen kesto: 
Vakinainen
Työ alkaa: 
1.10.2017 tai sopimuksen mukaan
Työn kuvaus

Sipoon kunnan sosiaali- ja terveysosaston Ikääntyneiden palvelut hakee

kotiutuskoordinaattoria vakinaiseen työsuhteeseen kotihoitoon.

Sipoon Ikääntyneiden palveluiden kehittämisen keskeisenä periaatteena on ikääntyneiden palveluiden painopisteen siirtäminen itsenäisen suoriutumisen tukemiseen. Palvelurakenteen kehittämistyössä painotamme kotona asumista sekä kotona asumista tukevia ja toimintakykyä edistäviä palveluja.

Tehtävän hakuaikaa on jatkettu ja aiemmin saapuneet hakemukset huomioidaan.

Kotiutustiimin kotiutuskoordinaattori ja -hoitaja tekevät yhteistyötä ja työn tavoitteena on varmistaa laadullisesti hyvä ja turvallinen kotiutus. Kotiutustiimin tukena on koko kotihoidon moniammatillinen ja ennaltaehkäisevä tiimi sekä geriatri kolmena päivänä viikossa.

Kelpoisuusvaatimuksina ovat tehtävään soveltuva sosiaali- ja terveysalan tutkinto (sairaanhoitaja, terveydenhoitaja tai toimintaterapeutti) sekä toisen kotimaisen kielen hyvä suullinen ja kirjallinen taito ja toisen kotimaisen kielen hyvä suullinen ja tyydyttävä kirjallinen taito.

Toimeen valittavalta työntekijältä edellytämme laaja-alaista tuntemusta ja työkokemusta erityisesti vanhustenhoidosta sekä hyviä vuorovaikutustaitoja. Tehtävään kuuluu laaja-alainen asiakkaan toimintakyvyn, voimavarojen ja omatoimisuuden arviointi. Erityisesti arvostamme aktiivista, kuntouttavaa työtapaa sekä innovatiivista ajattelutapaa. Työ on päivätyötä. Ajokortti on välttämätön ja oman auton käyttö suotavaa.

Työ alkaa 1.10.2017 tai sopimuksen mukaan. Valitun on ennen toimen vastaanottamista esitettävä hyväksyttävä todistus terveydentilastaan.

Hakemukset pyydetään jättämään 8.9.2017 klo 14.00 mennessä oheisen linkin kautta tai sivuiltamme www.sipoo.fi Avoimet työpaikat. Alkuperäiset opinto- ja työtodistukset esitetään mahdollisen haastattelun yhteydessä.

Organisaation kuvaus

Sipoossa on erinomaiset mahdollisuudet työhön ja asumiseen. Voimakkaasti kasvava Sipoo tarjoaa henkilöstölleen mielenkiintoisen ja monipuolisen työympäristön. Sipoo on savuton kunta.

Yhteystiedot

Lisätietoja antaa kotihoidon palvelupäällikkö Tuula Wackström, puh. 09-2353 6620, tuula.wackstrom@sipoo.fi