Open vacancy Loviisan kaupunki

Perusturvajohtaja

Loviisan kaupunkiPerusturvakeskusLoviisa
Työavain: 
150005
Hakuaika päättyy: 
2.10.2017 16.00
Työn luonne: 
Kokoaikatyö
Työsuhteen kesto: 
Vakinainen
Työ alkaa: 
1.11.2017
Työn kuvaus

Loviisan kaupunki hakee perusturvajohtajaa vakinaiseen virkasuhteeeseen 1.11.2017 alkaen.

Perusturvajohtajana johdat perusturvakeskusta, vastaat keskuksen toiminnasta, kehittämisestä ja taloudesta sekä yhteistyöstä eri sidosryhmien kanssa. Tukenasi on perusturvakeskuksen osaava ja kokenut johtotiimi. Toimit kaupungin johtoryhmän jäsenenä ja perusturvalautakunnan esittelijänä.

Loviisan kaupungin perusturvakeskus tuottaa palveluja prosessimallin mukaisesti. Palveluja tuotetaan lasten ja nuorten, työikäisten ja senioripalveluissa. Työntekijöitä perusturvakeskuksessa on noin 380.

Viran kelpoisuusvaatimuksena on sosiaalihuoltolain 46 a §:n mukaan tehtävään soveltuva ylempi korkeakoulututkinto ja alan tuntemus sekä riittävä johtamistaito.

Edellytämme sinulta esimieskokemusta vaativista sosiaali- ja terveydenhuollon tehtävistä sekä hyviä vuorovaikutus- ja yhteistyötaitoja. Loviisan kaupunki on kaksikielinen kunta ja johtavilta viranhaltijoiltamme edellytämme sen kotimaisen kielen, joka ei ole asianomaisen äidinkieli, hyvää suullista ja kirjallista taitoa.

Virkaan valitun on ennen viran vastaanottamista esitettävä hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan. Viran täyttämisessä noudatetaan kuuden kuukauden koeaikaa.

Lähetä hakemuksesi Kuntarekryn kautta maanantaina 2.10.2017 kello 16.00 mennessä. Rekrytointiprosessissa voidaan käyttää henkilöarviointeja.

Organisaation kuvaus

Loviisa on elinvoimainen vajaa 16000 asukaan kaksikielinen rannikkokaupunki. Hyvinvointipalveluiden tuotannosta huolehtii noin 1000 kaupungin työntekijää. Loviisasta löydät sekä maaseutu- että kaupunkimiljööt lähellä merta.

Loviisan kaupungin perusturvakeskus tuottaa sosiaali- ja terveyspalvelut myös Lapinjärven kunnalle vanhustenhuoltoa lukuun ottamatta. Yhteistoiminta-alueella on noin 18 700 asukasta. Loviisan kaupunki on savuton työpaikka.

Yhteystiedot

vt kaupunginjohtaja Kristina Lönnfors, kristina.lonnfors@loviisa.fi, puh 0440 555 216
johtava lääkäri Tero Taipale, tero.j.taipale@loviisa.fi, puh 044 505 1210