Open vacancy Mikkelin kaupunki

Perhepäivähoitaja

Mikkelin kaupunkiMikkelin kaupunki, Sivistystoimi, Varhaiskasvatus- ja perusopetuspalvelut, Perhepäivähoito hoitajan omassa kodissa, PerhepäivähoitoMikkeli
Työavain: 
150414
Hakuaika päättyy: 
29.9.2017 14.00
Palkka: 
KVTES
Työn luonne: 
Kokoaikatyö
Työsuhteen kesto: 
Vakinainen
Työ alkaa: 
2.1.2018 tai sopimuksen mukaan
Työn kuvaus

Mikkelin kaupungin varhaiskasvatuspalveluissa on haettavana kaksi omassa kodissa työskentelevän perhepäivähoitajan tehtävää Otavan alueelle 2.1.2018 alkaen tai sopimuksen mukaan. Työaika on 40 tuntia/viikko.

Kelpoisuusvaatimuksena on tehtävään soveltuva sosiaali- tai terveydenhuoltoalan koulutus (esim. perhepäivähoitajan tutkinto) tai riittävä käytännön kokemus.

Perhepäivähoitajan työ on itsenäistä, monipuolista ja haasteita tarjoavaa työtä lasten ja perheiden kanssa. Lapsiryhmään voidaan sijoittaa neljä lasta hoitajan omat alle kouluikäiset lapset mukaan lukien. Perhepäivähoitajan tehtävänkuvaan kuuluu varhaiskasvatuksen toteuttaminen painottaen lasten hoidon- ja huolenpidon tehtäviä. Työntekijä osallistuu varhaiskasvatuksen suunnitteluun, kehittämiseen ja toteuttamiseen varhaiskasvatussuunnitelman ja perhepäivähoidon periaatteiden mukaisesti.

Haastatteluun tulee ottaa mukaan alkuperäiset tutkinto- ja työtodistukset sekä oikeaksi todistetut kopiot tutkintotodistuksista, jotka jätetään haastattelijalle.

Tehtävään otettavan henkilön on ennen työsuhteen alkamista esitettävä työnantajalle hyväksyttävä lausunto terveydentilastaan sekä esitettävä nähtäväksi rikosrekisterilain 6 §:n 2 momentissa tarkoitettu rikostaustaote (ns. lasten kanssa työskentelevien rikostaustaote). Valitulle asetetaan kuuden kuukauden koeaika.

Tehtävään haetaan sähköisellä hakulomakkeella määräaikaan mennessä. Hakemukseen tulee liittää pdf-tiedostona tutkintotodistukset. Jos tarvitset apua hakemuksen jättämisessä, soita numeroon 020 610 9527 (ma-pe, klo 7-15).

Organisaation kuvaus

Mikkeli on virkeä lähes 55 000 asukkaan kaupunki hyvien liikenneyhteyksien varrella Saimaan rannalla, parin tunnin ajomatkan päässä Helsingistä. Mikkelissä on mahdollisuus asua modernissa mutta perinteikkäässä kaupunkiympäristössä tai maaseudun rauhassa. Mikkelin kaupunki tarjoaa ison työnantajan edut ja kehittymismahdollisuudet sekä kannustavan työilmapiirin.

Mikkelin kaupunki on savuton työpaikka.

Lue lisää:

Yhteystiedot

Otavan päiväkodinjohtaja
Anne Hokkanen
P. 044 7943410
anne.hokkanen(at)mikkeli.fi

Tekninen tuki hakemuksen jättämiseen
P. 020 610 9527 (ma-pe, klo 7-15)