Open vacancy Kuopion kaupunki

Musiikkikeskuksen johtaja

Kuopion kaupunkiKuopion kaupunki, 400005 Hyvinvoinnin edistämisen lautakunta, 410004 Hyvinvoinnin edistämisen palvelualue, 430003 TaidepalvelutKuopio
Työavain: 
150849
Hakuaika päättyy: 
6.10.2017 15.00
Palkka: 
5500
Työn luonne: 
Kokoaikatyö
Työsuhteen kesto: 
Vakinainen
Työ alkaa: 
1.4.2018 tai sopimuksen mukaan
Työn kuvaus

KUOPION MUSIIKKIKESKUS
KUOPION KAUPUNGINORKESTERI

Haemme johtajaa toistaiseksi olevaan virkaan 1.4.2018 alkaen tai sopimuksen mukaan.

Kuopion Musiikkikeskus ja Kuopion kaupunginorkesteri ovat osa Kuopion kaupungin organisaatiota. Musiikkikeskuksen ja kaupunginorkesterin johtaja toimii Musiikkikeskuksen palvelupäällikkönä ja on hallintokunnan osalta tulos- ja tilivastuullinen.

Johtajana toimit monipuolisessa toimintaympäristössä kansainvälisten taiteilijoiden keskuudessa, yritysneuvotteluissa, konsertti- ja kongressikeskuksen kehittäjänä sekä vaikuttajana kansallisissa ja kansainvälisissä verkostoissa. Tehtävässäsi johdat tavoitteellisesti orkesterin ja keskuksen toimintaa ja kehittämistä, vastaat toiminnan tuloksellisuudesta, taiteellisesta suunnittelusta ja taiteilijoiden kiinnittämisestä.

Edellytämme:
- tehtävään soveltuvaa ylempää korkeakoulututkintoa
- syvää kotimaisen ja kansainvälisen musiikkialan tuntemusta ja musiikkitietämystä
- hyviä henkilöstöjohtamisen taitoja ja kokemusta
- erinomaisia vuorovaikutustaitoja ja verkostoja sekä halua verkostoitua
- sujuvaa suomen ja englannin kielen suullista ja kirjallista taitoa, muut kielet katsotaan eduksi

Arvostamme:
- strategista näkemystä ja kehittävää työotetta
- tuntemusta ja näkemystä kokous- ja kongressipuolen toimialasta
- liiketoimintaosaamista

Tarjoamme Sinulle monipuolisen ja haastavan näköalapaikan vetovoimaisessa, kasvavassa keskuskaupungissa sekä kulttuuri-, tapahtuma- ja kokouskentän ytimessä. Tule tekemään kanssamme tulevaisuuden Kuopion Musiikkikeskusta, joka vahvistaa kaupungin vetovoimaa, yhteisöllisyyttä ja hyvinvointia aktiivisessa vuorovaikutuksessa kuntalaisten, oppilaitosten, alueen yritysten ja kulttuuritoimijoiden kanssa osana virkeää kaupunkiorganisaatiota.

Viran työaika on kokonaistyöaika.
Viran palkkaus on kokonaispalkka, jonka suuruus on 5 500,00 €/kk.
Virantäyttämisessä noudatetaan kuuden (6) kuukauden koeaikaa.

Virkaan valitun tulee 30 päivän kuluessa valintapäätöksen tiedoksisaannista toimittaa hyväksytty lääkärintodistus terveydentilastaan.
Virkaa haetaan sähköisesti www.kuopio.fi/rekry-sivuston kautta. viranhaku päättyy perjantaina 6.10.2017 klo 15.

Organisaation kuvaus

Kuopion Musiikkikeskus on Suomen merkittävimpiä konsertti- ja kongressitaloja, maakunnan musiikkielämän sydän sekä Kuopion kaupunginorkesterin toiminnan keskus. Rakennuksessa toimii lisäksi kolme taideoppilaitosta: Taideyliopiston Sibelius-Akatemia, Kuopion konservatorio ja Savonia-ammattikorkeakoulun musiikin ja tanssin yksikkö. Talon ravintoloitsijana toimii Kanresta Oy. Musiikkikeskusta ympäröivä alue on Kuopion keskustan merkittävin kehittämiskohde, ja lähivuosina tälle vilkkaalle musiikin ja tanssin kampukselle rakennetaan hotelli- ja kongressikeskus sekä taidelukion uudet tilat.
Kuopion kaupunginorkesteri on Itä-Suomen suurin sinfoniaorkesteri, joka rakentaa yli satavuotista kuopiolaista orkesteriperinnettä alueen asukkaiden palvelemiseksi. Orkesterilla on vuodessa keskimäärin 60 sinfonia- ja muuta konserttia, joista suurin osa pidetään Kuopion Musiikkikeskuksen akustisesti korkeatasoisessa konserttisalissa.

Yhteystiedot

Lisätietoja tehtävästä antavat (ensisijaisesti) Kuopion musiikkikeskuksen hallintopäällikkö Merja Hiekkalahti, merja.hiekkalahti@kuopio.fi , puh. +358 447 182362 ja Hyvinvoinnin edistämisen ja kasvun ja oppimisen palvelualueiden palvelualuejohtaja Pekka Vähäkangas, pekka.vahakangas@kuopio.fi