Open vacancy Keravan kaupunki

sosiaalityöntekijä

Keravan kaupunkiKeravan kaupunki, Sosiaali- ja terveyspalveluiden toimialaKultasepänkatu 7Kerava
Työavain: 
151189
Hakuaika päättyy: 
29.9.2017 12.00
Palkka: 
Tehtäväkohtainen palkka 3218,22 e/kk
Työn luonne: 
Kokoaikatyö
Työsuhteen kesto: 
Vakinainen
Työ alkaa: 
15.10.2017
Työn kuvaus

Sosiaalityöntekijän tehtäviin kuuluvat sosiaalihuoltolain mukaiset palvelutarpeen arvioinnit, suunnitelmallinen sosiaalityö, täydentävä ja ehkäisevä toimeentulotuki sekä moniammatillinen yhteistyö eri toimijoiden kanssa, kuten kotihoidon ja perhesosiaalityön kanssa. Sosiaalityöntekijä tapaa tiiminsä kaikki uudet asiakkaat ja vastaa tiiminsä erityistä tukea tarvitsevista asiakkaista ja työhön sisältyy myös omien asiakkaiden TYP-työskentely. Työ sisältää itsenäistä päätäntävaltaa ja sosiaalityöntekijä toimii tiiminsä vetäjänä. Avoinna olevan sosiaalityöntekijän asiakkaat ovat yli 41 -vuotiaita. Työparina sosiaalityöntekijällä on sosiaaliohjaajan työpanosta 1,3 henkilötyövuotta.
Keravan aikuissosiaalityössä on yhteensä neljä sosiaalityöntekijää, joista kolme työskentelee ikäkausimallin mukaisessa tiimissä ja yksi työskentelee maahanmuuttajatyön tiimissä. Työn tukena on työnohjaus, säännölliset viikkokokoukset ja kehittämispäivät. Työyhteisössä työskentelee sosiaalityöntekijän lisäksi sosiaaliohjaajia ja etuuskäsittelijöitä sekä esimies. Sosiaalinen luototus ja Keski-Uudenmaan monialainen työvoimapalvelukeskus
(TYP) ovat sosiaalityöntekijän käytettävissä omassa työyhteisössä.
Keravan sosiaalitoimi tekee jalkautuvaa yhteistyötä Keravan terveyskeskuksen päihde- ja mielenterveystyön matalan kynnyksen palveluiden kanssa.
Keravan kaupungin sosiaali- ja terveystoimiala on mukana Uudenmaan alueen Sote- valmistelutyöryhmissä mm. aikuissosiaalityön kehittämisryhmässä.

Sosiaalityöntekijältä edellytetään hyviä vuorovaikutustaitoja, yhteistyökykyä ja motivaatiota työn kehittämiseen.
Arvostamme aikaisempaa kokemusta aikuissosiaalityöstä, kykyä työskennellä moniammatillisesti sekä itsenäisesti.

Organisaation kuvaus

Kerava-pieni suuri kaupunki- sijaitsee Keski-Uudenmaan sydämessä. Asukkaita on noin 36 000. Keravalle on loistavat juna- ja kulkuyhteydet. Keravan sosiaali- ja terveystoimialalla työskentelee eri alojen asiantuntijoita ja heidän joukkoonsa kaipaamme myös Sinua. Kerava on savuton kaupunki.

Yhteystiedot

Lisätietoja antaa sosiaalipalveluiden päällikkö Ritva Toivio puh 040318 4190 ritva.toivio@kerava.fi
Haastattelut suoritetaan to 5.10.2017 klo 13. alkaen.