Open vacancy Janakkalan kunta

Palveluohjaaja

Janakkalan kuntaJanakkalan kuntaJuttilantie 1Janakkala
Työavain: 
151430
Hakuaika päättyy: 
2.10.2017 12.00
Palkka: 
2266,00 €/kk
Työn luonne: 
Kokoaikatyö
Työsuhteen kesto: 
Vakinainen
Työ alkaa: 
1.11.2017 tai sopimukseen mukaan
Työn kuvaus

Haemme ateria- ja puhtauspalveluihin palveluohjaajaa vakituiseen työsuhteeseen

Palveluohjaajan keskeiset työtehtävät muodostuvat ateria- ja puhtauspalveluiden työkohteiden organisoinnista, työntekijöiden perehdytyksestä, sekä käytännön työnopastuksesta ja ohjauksesta toimipisteissä. Työtehtävä sisältää vastuun varastotilauksista, sekä toimitusten kuljetusjärjestelyistä. Palveluohjaaja osallistuu itse myös käytännön keittiö- ja siivoustyöhön eri toimipisteissä.

Olet etsimämme henkilö mikäli sinulla on työsuhteeseen soveltuva ammattikorkeakoulun tai opistotason tutkinto tai toisen asteen perustutkinto tai vastaava tutkinto ja käytännön kokemuksella hankittu ammattitaito tehtävään, sekä hygieniaosaamistodistus.

Työtehtävät edellyttävät aiempaa kokemusta palvelukeittiö- ja siivoustyötehtävistä, sekä elintarvike- ja puhtauspalvelualan omavalvonnan ja hygienian osaamista.

Arvostamme asiakaslähtöisen palvelutoiminnan hallitsemista, joustavuutta, neuvottelutaitoja erilaisissa vuorovaikutustilanteissa ja itsenäistä harkintakykyä.

Työ edellyttää ajokorttia ja oman auton käyttömahdollisuutta. Työskentelyalue on koko Janakkalan kunta.

Ennen valinnan vahvistamista valitun on toimitettava 30 päivän kuluessa hyväksyttävä lääkärin todistus terveydentilasta ja esitettävä nähtäväksi lain 504/2002 mukainen rikosrekisteriote.

Työ on kokoaikaista ja työaikamuotona on yleistyöaika. Toimessa noudatetaan 4 kk:n koeaikaa.

Organisaation kuvaus

Janakkala on vireä, lähes 17 000 asukkaan kunta keskeisellä paikalla vehmaassa Kanta-Hämeessä.

Noin 1000 henkeä työllistävä Janakkalan kunta on joustava työnantaja, joka huomioi tarpeet sovittaa työelämä muuttuviin yksityiselämän tilanteisiin. Kuntalaisten hyvä palvelu lähtee hyvinvoivasta henkilökunnasta. Erinomaiseksi asuinkunnaksi tähtäävässä Janakkalassa tehdään aktiivisesti työtä niin johtamisen, prosessien kuin henkilöstön osaamisen kehittämiseksi. Terveysliikunnan puolesta puhuva kunta tarjoaa myös henkilökunnalleen hyvät mahdollisuudet liikuntaan.

Yhteystiedot

Lisätietoja antavat palveluesimies Kristiina Kiuru Nikulainen p. (03) 680 1816 ja palvelupäällikkö Marko Vilkman p. (03) 680 1344. Sähköpostit ovat muodossa etunimi.sukunimi@janakkala.fi

Lähetä hakemus sähköisesti: www.kuntarekry.fi 2.10.2017 klo 12.00 mennessä.