Open vacancy Uuraisten kunta

Palveluvastaava

Uuraisten kuntaUuraisten kuntaUurainen
Työavain: 
151706
Hakuaika päättyy: 
28.9.2017 14.00
Palkka: 
KVTES:in mukaan
Työn luonne: 
Kokoaikatyö
Työsuhteen kesto: 
Vakinainen
Työ alkaa: 
23.10.2017
Työn kuvaus

Palveluvastaava kuuluu kunnan ruoka- ja siivouspalveluyksikön henkilöstöön.
Työtehtäviin kuuluu Hirvasen päiväkodin ruokapalvelun tehtävät mm. aamupalan valmistaminen, lounaan ja välipalan tarjoilusta huolehtiminen, tiskaaminen, keittiön, ruokalan ja käytävien siivoaminen, yhteydenpito valmistuskeittiöön.
Keittiö on jakelukeittiö.
Päiväkoti on 21 paikkainen. Sen lisäksi on kaksi kertaa viikossa 15 paikkainen kerho.
Kelpoisuusehtona on palveluvastaavan tutkinto tai muu vastaava koulutus. Työkokemus katsotaan eduksi.
Valinnassa noudatetaan kuuden kuukauden koeaikaa. Ennen toimen vastaanottamista valitun henkilön on esitettävä hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilasta.
Työpaikkaa haetaan ensisijaisesti sähköisesti osoitteessa www.kuntarekry.fi tai hakemukset kelpoisuuden osoittavine todistuksineen ja ansioluetteloineen Uuraisten kunnanhallitus, Virastotie 4, 41230 Uurainen.

Organisaation kuvaus

Uuraisten kunta on aktiivinen, n. 3700 asukkaan kunta. Varsinkin lapsiperheiden suosima Uurainen tarjoaa asukkailleen puhtaan, luonnon läheisen ja turvallisen elinympäristön kattavien palvelujen ja hyvien liikenneyhteyksien äärellä.
Ruoka- ja siivouspalveluyksikössä on 20 työntekijää, joiden tehtävinä on vastata kunnan ruokapalveluista ja kunnan kiinteistöjen puhtaanapidosta. Valmistuskeittiöitä on kaksi ja jakelukeittiöitä on viisi. Siivouskohteita on kahdeksan.

Yhteystiedot

Lisätietoja tehtävästä antaa ruoka- ja siivouspalvelupäällikkö Maarit Manninen p. 0142672880.