Open vacancy Lopen kunta

Sivistysjohtajan virka

Lopen kuntaLopen kuntaLoppi
Työavain: 
151788
Hakuaika päättyy: 
6.10.2017 12.00
Työn luonne: 
Kokoaikatyö
Työsuhteen kesto: 
Vakinainen
Työ alkaa: 
1.1.2018 tai sopimuksen mukaan
Työn kuvaus

Haemme palvelukseemme osaavaa ja dynaamista

Sivistysjohtajaa

Lopen kunta julistaa haettavaksi sivistysjohtajan viran 1.1.2018 alkaen.

Sivistysjohtaja on vastuussa sivistystoimen johtamisesta ja kehittämisestä. Toimialaan kuuluvat sivistyspalveluiden hallinto, perusopetus, lukio-opetus, kansalaisopisto, varhaiskasvatus sekä kirjasto- ja nuorisotoimi.

Sivistysjohtaja johtaa toimialansa palvelujen järjestämistä, strategista ja toiminnallista suunnittelua sekä talouden suunnittelua ja seurantaa. Hän toimii sivistyslautakunnan esittelijänä ja vastaa toimialansa asioiden valmistelusta. Hän toimii rehtoreiden, varhaiskasvatuspäällikön, kirjastotoimenjohtajan, nuoriso-ohjaajan, oppilashuoltohenkilöstön ja toimialansa sihteereiden esimiehenä. Hän on kunnan johtoryhmän jäsen ja osallistuu aktiivisesti myös koko kunnan kehittämiseen.

Sivistysjohtajan viran kelpoisuusehtona on soveltuva ylempi akateeminen korkeakoulututkinto. Lisäksi edellytetään opetushallinnon tutkintoa, kunnallishallinnon yleistä tuntemusta, kuntatalouden riittävää osaamista sekä hyviä vuorovaikutus-, yhteistyö- ja esimiestaitoja. Arvostamme aineenopettajataustaa, aiempaa kokemusta sivistystoimen johtamistehtävistä, kehittämisotetta sekä kykyä strategiseen ajatteluun.

Palvelussuhteen ehdot määräytyvät kunnallisen yleisen virka- ja työehtosopimuksen mukaan. Sivistysjohtajan tehtäväkohtainen palkka on 4 607,25 euroa kuukaudessa. Virkaan valitun on ennen viran vastaanottamista esitettävä hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan. Virassa noudatetaan kuuden kuukauden koeaikaa.

Hakeminen
Hakemuksen kaikkine liitteineen on oltava perillä viimeistään perjantaina 6.10.2017 klo 12.00. Toivomme, että jätät hakemuksen ensisijaisesti sähköisesti Kuntarekry-järjestelmässä http://www.kuntarekry.fi.
Hakemuksen liitteenä pyydämme kopiot tärkeimmistä opinto- ja työtodistuksista sekä ansioluettelon.

Organisaation kuvaus

Loppi on Kanta-Hämeen maakunnan eteläisin, noin 8 000 asukkaan elinvoimainen kunta, jonka palveluksessa on noin 400 työntekijää. Lopen kunta on luotettava työnantaja, joka huolehtii henkilöstönsä työhyvinvoinnista sekä tarjoaa henkilöstölleen hyvän työpaikan kaikissa eri työuran- ja elämänvaiheissa.

Yhteystiedot

Lisätietoja antaa vs. kunnanjohtaja Pekka Leppänen, p. 040 330 6008 tai pekka.leppanen(at)loppi.fi