Open vacancy Peruspalvelukuntayhtymä Selänne

Vastaava hammaslääkäri

Peruspalvelukuntayhtymä SelännePeruspalvelukuntayhtymä Selänne, Terveyden ja sairaanhoidon avopalvelut + esh, Haapajärven suun ja hampaiden huoltoHaapajärvi
Työavain: 
151819
Hakuaika päättyy: 
31.10.2017 15.00
Palkka: 
kvtes, tva, lääkärisopimus
Työn luonne: 
Kokoaikatyö
Työsuhteen kesto: 
Vakinainen
Työ alkaa: 
1.1.2018
Työn kuvaus

Peruspalvelukuntayhtymä Selänteessä on avoinna vastaavan terveyskeskushammaslääkärin virka. Viran sijoituspaikkana Haapajärven terveyskeskus. Työhön sisältyy kliinisen työn lisäksi myös suun terveydenhuollon yksikön toiminnallinen vastuu. Käytössämme on Effica tietojärjestelmä ja suun kuvantaminen on digitalisoitu. Viikonloppupäivystys on järjestetty yhteistyössä Kokkolan terveyskeskuksen kanssa.

Haluamme joukkoomme innostuneen, yhteistyökykyisen ja kehittämishaluisen hammaslääkärin jolla on hallinnollista kokemusta. Tule mukaan nuorekkaaseen innovatiiviseen porukkaan kehittämään toimintaa. Osaaminen ja koulutusmyönteisyys ovat meille ykkösasia. Selänteessä on "tekemisen meininki" ja oma palvelurakenneuudistus on käynnissä lähipalvelujen takaamiseksi alueen asukkaille.

Viran kelpoisuusvaatimuksena on Suomessa laillistettu hammaslääkärin pätevyys, Hakijalta edellytetään hyvää suomen kielen suullista ja kirjallista taitoa. Viran vastaanotto viimeistään vuoden 2018 alusta.

Virkaan valitun on ennen viran vastaanottamista toimitettava hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan. Virassa on 6 kk koeaika.

Hakemukset tehdään sähköisellä hakulomakkeella kuntarekryn kautta, johon pääset sivun alalaidassa olevan linkin kautta. Pätevyyden osoittavat todistukset tarkastetaan mahdollisen haastattelun yhteydessä.

Sähköiseen hakuun liittyviä ohjeita 044-4456 639 tai 040-1808963

Organisaation kuvaus

Peruspalvelukuntayhtymä Selänne on Haapajärven ja Pyhäjärven kaupunkien ja Reisjärven kunnan yhteinen kuntayhtymä, jonka tehtävä ja vastuulla on järjestää asukkailleen lain säätämät sosiaali- ja terveydenhuolto- ja erikoissairaanhoidon palvelut. Lisäksi Selänne tuottaa ympäristö- ja rakennusvalvonnan palvelut Kärsämäen kunnalle. Väestöpohja Selänteen alueella on noin 18 000 asukasta.

Peruspalvelukuntayhtymä Selänne on savuton työpaikka.

Yhteystiedot

johtava hammaslääkäri Tapio Hylkilä 040-3008303 tai tapio.hylkila@selanne.net