Open vacancy Arkea Oy

Siivooja

Arkea OyArkea OySäkylä
Työavain: 
152920
Hakuaika alkaa: 
27.9.2017
Hakuaika päättyy: 
1.11.2017 23.00
Palkka: 
Tes
Työn luonne: 
Kokoaikatyö
Osa-aikatyö
Työsuhteen kesto: 
Vakinainen
Työ alkaa: 
Sopimuksen mukaan
Työn kuvaus

Haemme ammattitaitoisia siivoojia Säkylään. Työaika on 37,5 h / vko. Tarjolla on myös osa-aikaisia siivoustehtäviä. Tehtävä sisältää ylläpito- ja perussiivousta monipuolisissa ja vaihtelevissa työympäristöissä. Työ on pääsääntöisesti päivätyötä.

Toimimme asiakkaan arjessa mm. oppilaitoksissa, toimisto- ja liikekiinteistöissä sekä terveydenhuollon, liikunnan ja kulttuurin kohteissa. Tuotamme puhtauspalveluja sekä yksityiselle että julkiselle sektorille yli 300 ammattilaisen voimin.

Edellytämme hakijalta vähintään yhden vuoden työkokemusta alalta tai laitoshuoltajan ammattitutkintoa sekä hyvää organisointikykyä, asiakaspalveluhenkisyyttä, ripeää työotetta ja huolellisuutta. Kokemus vaihtelevasta työympäristöstä sekä ajokortti katsotaan eduksi.

Miksi tulisit töihin Arkeaan? Tarjoamme mielenkiintoisen ja monipuolisen työn lisäksi mahdollisuuden kehittyä työssäsi sekä kilpailukykyisen palkan ja AVAINTA ry:n työehtosopimuksen mukaiset hyvät edut.

Työ alkaa sopimuksen mukaan.

Kiinnostuitko? Hae tehtävää sähköisesti tai ole yhteydessä Maiju Sinisaloon, puh. 050 523 3813

Tervetuloa joukkoomme!

Organisaation kuvaus

Arkea Oy tuottaa ruoka-, siivous-, turvallisuus- ja kiinteistönhoitopalveluja. Olemme kotimainen alan yritys ja työnantaja, joka palvelee 1 200 ammattilaisen voimin asiakkaan arjessa. Arkea on vastuullinen, asiantunteva ja ketterä kumppani tärkeisiin tukipalveluihin.

Yhteystiedot

Henkilöstösuunnittelija Maiju Sinisalo 3.10. eteenpäin.