Open vacancy Saimaan Tukipalvelut Oy

10 laitoshuoltajaa Imatralle

Saimaan Tukipalvelut OySaimaan Tukipalvelut Oy, Laitospalvelut, PuhtauspalvelutImatra
Työavain: 
153011
Hakuaika alkaa: 
4.10.2017
Hakuaika päättyy: 
22.10.2017 23.59
Palkka: 
AVAINTES
Työn luonne: 
Kokoaikatyö
Työsuhteen kesto: 
Vakinainen
Työ alkaa: 
Sopimuksen mukaan
Työn kuvaus

Haemme nyt joukkoomme 10 laitoshuoltajaa pääasiassa vakituisiin työsuhteisiin Imatran alueen päiväkoteihin, kouluihin ja muihin työkohteisiin.

Työpäivääsi kuuluu kohteesta riippuen siivous- ja ateriapalvelutehtävät.

Toivomme sinulta laitoshuoltajan ammattitutkinnon tai muun alan ammatillisen koulutuksen sekä työkokemuksen kautta hankittua osaamista siivous- ja ateriapalvelutehtävistä.

Tarjoamme myös oivan mahdollisuuden kehittyä alan taitajaksi oppisopimuksen kautta. Oppisopimuskoulutukseen ei edellytetä aiempaa osaamista vastaavista tehtävistä, vaan tärkeintä on halua oppia uutta sekä sitoutuminen ammattitaidon kehittämiseen. Alanvaihtaja, tulevaisuuden taitaja, sinä työstäsi innostuva tekijä, hae rohkeasti mukaan!

Toivotamme tervetulleeksi joukkoomme sinut, joka olet sitoutunut laadukkaaseen työjälkeen ja arvostat tekemääsi työtä. Olethan mukava työkaveri ja toimit tiimissä iloisesti auttaen.

Työtehtävät alkavat sopimuksen mukaan vuoden 2018 alkupuolella.

Olet myös tervetullut tapaamaan meitä ja kuulemaan lisää työmahdollisuuksistamme rekrytointitapahtumaan ti 17.10. klo 13.00-14.30 Kaakkois-Suomen Te-toimiston Imatran toimipisteeseen, os. Tainionkoskentie 70.

Täytäthän sähköisen hakemuksen viimeistään 22.10.2017

Lisätietoja työtehtävistä antaa (ma – pe klo 9.00 – 15.00):
Rekrytointipalvelut p. 040 154 8029

Hyviä töitä lähelläsi – Saimaan Tukipalvelut Oy

Organisaation kuvaus

Saimaan Tukipalvelut on Lappeenrannan, Imatran, Eksoten ja Taipalsaaren yhteisesti omistama osakeyhtiö, jonka perustehtävänä on tuottaa asiakkaiden kumppanina terveyttä edistäviä ruoka-, puhtaus- ja tekstiilipalvelukokonaisuuksia sekä kiinteistöjen huolto- ja kunnossapitopalveluja.

Me laitospalveluissa sitoudumme asiakkaaseen, työniloon ja uudistumiseen. Hoidamme luotettavasti laitospalvelua Etelä-Karjalan alueella erilaisissa sosiaali- ja terveystoimen laitoksissa, päiväkodeissa ja kouluissa sekä muissa hallintoon, kulttuuriin ja liikuntaan liittyvissä tiloissa. Vastuullisuus ja yhtiömme arvot näkyvät päivittäisessä työssämme. Työn hyvä laatu ja ympäristö ovat meille sydämen asia.

Yhteystiedot

Rekrytointipalvelut p. 040 154 8029