Open vacancy Sipoon kunta

Vastaanottohoitaja, avosairaanhoito

Sipoon kuntaSosiaali- ja terveysosasto, AvosairaanhoitoSipoo
Työavain: 
153131
Hakuaika alkaa: 
28.9.2017
Hakuaika päättyy: 
22.10.2017 16.00
Palkka: 
KVTES:n mukaan.
Työn luonne: 
Kokoaikatyö
Työsuhteen kesto: 
Määräaikainen
Työ alkaa: 
6.11.2017
Työn kuvaus

Sipoo on kasvava ja ketterä, kaksikielinen kunta, jossa panostamme toimiviin työtapoihin, laadukkaisiin palveluihin sekä kuntalaisten ja koko henkilöstön osallistamiseen ja hyvinvointiin. Sipoon kunnan palveluksessa työskentelee noin 1 200 henkilöä.

Sipoon kunnassa on kaksi terveysasemaa, uusi ja moderni pääterveysasema Nikkilässä ja sivuterveysasema Söderkullassa, molemmat toimivien liikenneyhteyksien päässä. Sipoon sosiaali- ja terveyspalveluiden toiminta tähtää kuntalaisten hyvinvoinnin, terveyden ja toimintakyvyn edistämiseen ja sairauksien ennaltaehkäisyyn. Avosairaanhoidon vastaanotto tekee aktiivista yhteistyötä kuntaorganisaation sisällä kuntalaisten hyvinvoinnin edistämiseksi. Perusterveydenhuollon palvelut tuotetaan asiakaslähtöisesti, joustavasti ja vaikuttavasti.

Haemme nyt joukkoomme vastaanoton hoitajan sijaista ajalle 6.11.2017-6.4.2018.

Vastaanoton hoitajan työnkuva on monipuolinen ja hän työskentelee avosairaanhoidon vastaanotolla itsenäisesti. Vastaanoton hoitaja ohjaa, hoitaa ja neuvoo asiakkaita, tekee hoidon tarpeen arviointia puhelimessa ja vastaanotolla sekä toimii usein lääkärin kanssa työparina. Vastaanotolla tarjotaan sekä kiireetöntä että päivystyksellistä hoitoa.

Tarjoamme mukavan ja toimivan työyhteisön, jossa on mahdollista tehdä hoitotyötä tiiviissä yhteistyössä muiden sosiaali- ja terveyspalveluiden ammattilaisten kanssa. Arvostamme hyviä tiimityöskentely- ja asiakaspalvelutaitoja sekä positiivista asennetta. Työ edellyttää itsenäistä ja innovatiivista työskentelytapaa.

Tehtävän kelpoisuusvaatimuksena on sairaanhoitajan tai terveydenhoitajan ammattikorkeakoulututkinto, tai aikaisempi opistotasoinen tutkinto. Tehtävässä edellytetään toisen kotimaisen kielen hyvää suullista ja kirjallista taitoa, sekä toisen kotimaisen kielen hyvää suullista ja tyydyttävää kirjallista taitoa. Aiempi kokemus terveyskeskustyöstä katsotaan eduksi.

Palkkaus määräytyy Kunnallisen yleisen virka- ja työehtosopimuksen (KVTES:n) mukaan. Tehtävässä noudatetaan kahden kuukauden koeaikaa. Tehtävään valitun on ennen työn aloittamista toimitettava hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan.

Hakemukset pyydetään jättämään 22.10.2017 klo 16.00 mennessä ohessa olevan linkin kautta. Alkuperäiset opinto- ja työtodistukset esitetään mahdollisen haastattelun yhteydessä.

Organisaation kuvaus

Sipoossa on erinomaiset mahdollisuudet työhön ja asumiseen. Voimakkaasti kasvava Sipoo tarjoaa henkilöstölleen mielenkiintoisen ja monipuolisen työympäristön. Sipoo on savuton kunta.

Yhteystiedot

Lisätietoja tehtävästä antaa vs. osastonhoitaja Minna Seppälä 09-23536310 tai minna.seppala@sipoo.fi