Open vacancy Carea

Palveluesimies

CareaCareaKotkantie 41Kotka
Työavain: 
153383
Hakuaika alkaa: 
9.10.2017
Hakuaika päättyy: 
29.10.2017 23.59
Palkka: 
Carean palkkausohjeen mukainen
Työn luonne: 
Kokoaikatyö
Työsuhteen kesto: 
Vakinainen
Työ alkaa: 
sopimuksen mukaan
Työn kuvaus

Palveluesimies toimii naistentautien ja synnytysten vuodeosaston sekä naistentautien poliklinikan lähiesimiehenä, palvelutoiminnan esimiehen alaisuudessa ja työparina. Naistentautien ja synnytysten vuodeosastolla on 20 paikkaa. Naistentautien poliklinikka toimii ajanvarauspoliklinikkana, joka hoitaa myös erikoisalan päivystyksen virka-aikana. Palveluesimies vastaa yksiköiden päivittäisestä toiminnasta ja osallistuu toiminnan suunnitteluun ja kehittämiseen. Työ on päivätyötä.

Kelpoisuusvaatimuksena on terveydenhuollon ammattihenkilöistä annetun lain mukainen laillistus ja riittävä johtamiskoulutus. Naistentautien ja synnytysten tuntemus ja työkokemus katsotaan eduksi. Arvostamme hyviä johtamis- ja vuorovaikutustaitoja, sekä innovatiivisuutta, kehittämistaitoa ja kehittymisvalmiutta.

Organisaation kuvaus

Carea tuottaa erikoissairaanhoidon sekä sosiaali- ja erityishuollon palveluja Kymenlaaksossa visiolla: paras asiakaskokemus vastuullisella yhteistyöllä. Konsernin liikevaihto on noin 200 miljoonaa euroa ja henkilöstöä on n. 2000.

Yhteystiedot

palvelutoiminnan esimies Reija Mylläri puh. 044 223 1710