Open vacancy Arkea Oy

Työnjohtaja

Arkea OyArkea Oy, Arkea kunnossapito OyTurku
Työavain: 
153463
Hakuaika alkaa: 
3.10.2017
Hakuaika päättyy: 
22.10.2017 23.00
Palkka: 
Tes
Työn luonne: 
Kokoaikatyö
Työsuhteen kesto: 
Vakinainen
Työ alkaa: 
Sopimuksen mukaan
Työn kuvaus

Toteutamme kunnossapitoa yli tuhanteen kohteeseen Turussa ja ympäristökunnissa. Osaaminen ja ammattimaisuus yhdistettynä ystävälliseen palveluun, joustavuuteen ja tehokkuuteen ovat toimintamme kivijalat.

Haemme ammattitaitoista työnjohtajaa kunnossapitorakentamisen työnjohtoon. Työsuhde on vakituinen.

Tehtävässä huolehdit kunnossapitotöiden suunnittelusta, etenemisestä sekä vastaat työntekijöiden valvonnasta. Toimit myös yhteistyössä palveluntoimittajien, tuotannon, aluevastaavien ja muiden työnjohtajien kanssa.

Tehtävän hoitaminen edellyttää aiempaa kokemusta rakennusalalta ja esimiestehtävistä sekä soveltuvaa koulutusta. Olet vastuuntuntoinen, omaat positiivisen ja joustavan asenteen sekä hyvät yhteistyö- ja kommunikointitaidot. Työ on liikkuvaa, joten ajokortti on työssä välttämätön.

Tarjoamme sinulle mukaansatempaavan työporukan, monipuolisen tehtäväkentän sekä mahdollisuuden kehittyä alalla. Palkkaus AVAINTES. Työ alkaa sopimuksen mukaan.

Hae paikkaa sähköisesti 22.10.2017 mennessä.

Odotamme hakemustasi, tervetuloa joukkoomme!

Organisaation kuvaus

Arkea Kunnossapito Oy on vuonna 2016 toimintansa aloittanut kunnossapitoalan yritys. Neljänkymmenen ammattilaisen voimin pidämme kunnossa rakennukset, koneet ja laitteistot vaalien historiallistenkin kiinteistöjen alkuperäisiä rakenteita. Mahdollistamme toimivat ja turvalliset tilat asiakkaillemme.

Yhteystiedot

Lisätiedot: palvelujohtaja Sanna Lehtinen puhelimitse (puh. 040 148 6595) 12.10.2017 klo 8.00-10.00 tai sähköpostitse sanna.m.lehtinen@arkea.fi 18.10. mennessä.