Open vacancy Kirkkonummen kunta

Suunnittelu- ja tiedotuskoordinaattori

Kirkkonummen kuntaKirkkonummen kunta, Sivistystoimen hallinto- ja toimistopalvelutErvastintie 2Kirkkonummi
Työavain: 
153582
Hakuaika alkaa: 
9.10.2017
Hakuaika päättyy: 
23.10.2017 15.00
Palkka: 
3409,07 e/kk
Työn luonne: 
Kokoaikatyö
Työsuhteen kesto: 
Vakinainen
Työ alkaa: 
1.12.2017 tai sopimuksen mukaan
Työn kuvaus

Työn kuvaus
Suunnittelu- ja tiedotuskoordinaattorin virka on uusi. Koordinaattorin tehtävänkuva koostuu koko sivistys- ja vapaa-aikapalvelujen sisäisen- ja ulkoisen viestinnän suunnittelusta ja toteutuksesta sekä tietosuoja-asioista vastaamisesta uuden EU:n tietosuoja-asetuksen mukaisesti (mm. henkilötietojen käsittely, arkaluontoinen tieto, rekisterit ym.).

Koordinaattori kuuluu sivistys- ja vapaa-aikapalvelujen toimialan viestintätiimiin ja tekee yhteistyötä kunnan yhteisen viestintäyksikön kanssa.

Sivistys- ja vapaa-aikapalvelujen toimialaan kuuluu suomenkieliset varhaiskasvatus- ja opetuspalvelut, ruotsinkieliset varhaiskasvatus- ja opetuspalvelut, vapaa-aikapalvelut sekä yhteiset hallinto- ja kehittämispalvelut. Opetuksen ja varhaiskasvatuksen palveluiden piirissä on päivittäin noin 8500 lasta ja oppilasta perheineen. Maksuttoman koulukuljetuksen piirissä on noin 1400 lasta päivittäin. Toimiala palvelee laaja-alaisesti kuntalaisia myös avoimen varhaiskasvatuksen, liikunnan, nuorison, kirjaston, kulttuurin, kansalaisopiston, musiikkiopiston sekä kuvataidekoulun tuottamien palvelujen kautta.

Tehtävän hallinta edellyttää seuraavia:
Soveltuvaa korkeakoulututkintoa, vankkoja tiedotus- ja viestintätaitoja, eri viestintäkanavien ja -medioiden hallintaa sekä sujuvaa tekstintuottamista molemmilla kotimaisilla kielillä sekä ymmärrystä kuntaa ja kuntaviestintää säätelevien lakien ja asetusten vaatimuksista. Lisäksi edellytämme myös erinomaisia yhteistyötaitoja ja itsenäistä työotetta.

Työ alkaa 1.12.2017 tai sopimuksen mukaan. Viran täyttämisessä noudatetaan 6 kuukauden koeaikaa. Palkka määräytyy kunnallisen työ- ja virkaehtosopimuksen mukaisesti 3409,07 e/kk. Virkaan valitun on esitettävä hyväksyttävä lääkärinlausunto tai Kirkkonummen kunnan työterveyshuollon antama lausunto terveydentilastaan.

Hakemukset tulee toimittaa 23.10.2017 klo 15:00 mennessä. Hakemukset pyydetään ensisijaisesti sähköisesti www.kuntarekry.fi kautta.

Organisaation kuvaus

Kirkkonummi on kaksikielinen, kasvava ja uudistuva yli 39 000 asukkaan kunta Helsingin seudulla hyvien liikenneyhteyksien varrella. Kunnassa työskentelee noin 2 300 eri alojen ammattilaista.
Kirkkonummen kunta on savuton työpaikka.

Yhteystiedot

Lisätietoja tehtävästä antaa hallintopäällikkö Tiina Koivisto tiina.koivisto@kirkkonummi.fi, puh. 0504137439.