Open vacancy Peruspalvelukuntayhtymä Selänne

Ympäristötarkastaja

Peruspalvelukuntayhtymä SelännePeruspalvelukuntayhtymä SelännePL 66Haapajärvi
Työavain: 
153668
Hakuaika alkaa: 
5.10.2017
Hakuaika päättyy: 
27.10.2017 15.00
Palkka: 
TS:n TVA:n mukainen
Työn luonne: 
Kokoaikatyö
Työsuhteen kesto: 
Määräaikainen
Työ alkaa: 
1.1.2018 tai sopimuksen mukaan
Työn kuvaus

Ympäristötarkastajan viransijaisuus haettavana opintovapaan ajaksi 31.10.2019 saakka.

Tehtäviin kuuluu ympäristönsuojelun lupa- ja valvontatehtäviä sekä muita ympäristönsuojelun tehtäviä peruspalvelukuntayhtymä Selänteen alueella. Viran toimipaikka on Haapajärvi.

Viran kelpoisuusvaatimuksena on virkaan soveltuva opisto- tai korkeakoulututkinto. Etsimältämme henkilöltä toivomme työtä pelkäämätöntä ja aktiivista asennetta sekä rohkeutta tarttua monipuolisesti erilaisiin työtehtäviin. Työn menestyksellinen hoitaminen edellyttää kykyä itsenäiseen työskentelyyn sekä hyvää suullista ja kirjallista suomen kielen ilmaisutaitoa. Arvostamme hyvää ympäristölainsäädännön tuntemusta, hallinnollista osaamista, yhteistyökykyä sekä oma-aloitteisuutta. Katsomme eduksi aikaisemman kokemuksen ympäristönsuojelun lupa- ja valvontatehtävistä.

Viran hoitaminen edellyttää oman auton käyttöä.

Palkkaus ja muut virkasuhteen ehdot määräytyvät KVTES:n ja Teknisten sopimuksen mukaisesti. Viransijaisuuden täytössä noudatetaan kuuden kuukauden koeaikaa. Valitun on toimitettava hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan 30 päivän kuluessa valintapäätöksen tiedoksi saamisesta.

Toivomme hakemuksia ensisijaisesti sähköisellä hakulomakkeella kuntarekry.fi -palvelun kautta. Voit kuitenkin hakea tätä työpaikkaa myös lähettämällä kirjallisen hakemuksesi osoitteeseen Peruspalvelukuntayhtymä Selänne, PL 66, 85801 Haapajärvi. Hakemuksessa ja kirjekuoressa tulee tällöin mainita tehtävän työavain 153668. Pätevyyden osoittavat todistukset ja muut todistukset tarkastetaan mahdollisen haastattelun yhteydessä.

Organisaation kuvaus

Peruspalvelukuntayhtymä Selänne on Haapajärven ja Pyhäjärven kaupunkien ja Reisjärven kunnan yhteinen kuntayhtymä, jonka tehtävänä ja vastuulla on järjestää asukkailleen lain säätämät sosiaali- ja terveydenhuolto- ja erikoissairaanhoidon palvelut. Kuntayhtymä järjestää myös ympäristöterveydenhuollon, ympäristösuojelun, maa-ainelain, rakennusvalvonnan ja korjausneuvonnan palvelut. Väestöpohja Selänteenalueella on n. 18.280 asukasta.

Peruspalvelukuntayhtymä Selänne on savuton työpaikka.

Yhteystiedot

Ympäristöjohtaja Aili Heikkinen, p. 040 300 8270. Kyselyt voi tehdä myös sähköpostilla aili.heikkinen@selanne.net