Open vacancy Sipoon kunta

Kunnossapitopäällikkö

Sipoon kuntaTekniikka ja ympäristöosasto Sipoo
Työavain: 
153736
Hakuaika alkaa: 
5.10.2017
Hakuaika päättyy: 
30.10.2017 16.00
Palkka: 
TS
Työn luonne: 
Kokoaikatyö
Työsuhteen kesto: 
Vakinainen
Työ alkaa: 
Sopimuksen mukaan
Työn kuvaus

Sipoo on kasvava ja ketterä, kaksikielinen kunta, jossa panostamme toimiviin työtapoihin, laadukkaisiin palveluihin sekä kuntalaisten ja koko henkilöstön osallistamiseen ja hyvinvointiin. Sipoon kunnan palveluksessa työskentelee noin 1 200 henkilöä.

Sipoon kunnan tekniikka- ja ympäristöosasto vastaa koko kunnan investointien hallinnasta, infran ja kunnan toimitilojen ylläpidosta, investointien suunnittelusta ja viranomaistyöstä. Kunnan Toimitilat-yksikkö hallinnoi kunnan kiinteistöomaisuutta ja vastaa noin kahdeksankymmenen kiinteistön ylläpidosta ja huollosta. Organisaatiomme on kokonaisuuslähtöinen ja kehittämishaluinen. Sipoo sijaitsee Helsingin, Porvoon ja Keski-Uudenmaan välissä, hyvien kulkuyhteyksien päässä.

Haemme nyt vakinaiseen toimeen laajaa näkemystä omaavaa kunnossapitopäällikköä.

Kunnossapitopäällikkönämme keskeinen tehtäväsi on vastata kunnossapidon päivittäisen työn ja asiakaspalvelun toiminnasta sekä niiden kehittämisestä.

Työsi tärkeä osa-alue on rakennuksen koko elinkaaren tarpeiden huomioiminen suunnittelussa sekä valmistuvien rakennusten sisällyttäminen ylläpitotoimintaan. Varmistat myös, että kaikissa rakennuksissa on tarvetta vastaava ylläpito. Tehtäväkokonaisuuden täydentää kiinteistöjen sisäilma-asioiden johtaminen yhteistyössä eri tahojen kanssa.

Kaiken tämän teet kustannustietoisesti sekä lujalla ammattitaidolla. Olet innostunut toiminnan kehittäjä, olkoon kyse toimintatavoista tai vaikka huoltokirjasta.

Tarjoamme sinulle näköalapaikan nopeasti kasvavan kunnan palveluksessa ja takaamme, että päivistäsi ei tule tylsiä. Oletko siis valmis tarttumaan haasteeseen?

Tehtävän kelpoisuusvaatimuksena on soveltuva diplomi-insinöörin tai insinöörin tutkinto (tai vastaava aikaisempi tutkinto) tai muu soveltuva tutkinto. Lisäksi edellytämme riittävää alan työkokemusta, sekä molempien kotimaisten kielten hyvää suullista ja kirjallista taitoa.

Erityistä arvoa annamme kokemukselle käytännön asiakasyhteistyöstä ja koordinointi- ja johtamistaidolle. Kokemus teknisestä isännöinnistä ja kiinteistönpidon ohjelmista luetaan eduksi.

Palkkaus määräytyy Kunnallisen teknisen henkilöstön virka- ja työehtosopimuksen (TS:n) mukaisesti. Koeaika on kuusi kuukautta ja työ alkaa sopimuksen mukaan. Valitun on ennen toimen vastaanottamista esitettävä hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan.

Pyydämme jättämään hakemukset ohessa olevan linkin kautta 30.10.2017 klo 16 mennessä tai kotisivuiltamme www.sipoo.fi Avoimet työpaikat. Alkuperäiset opinto- ja työtodistukset esitetään mahdollisen haastattelun yhteydessä.

Organisaation kuvaus

Sipoossa on erinomaiset mahdollisuudet työhön ja asumiseen. Voimakkaasti kasvava Sipoo tarjoaa henkilöstölleen mielenkiintoisen ja monipuolisen työympäristön. Sipoo on savuton kunta.

Yhteystiedot

Lisätietoja tehtävästä antaa tilapalvelupäällikkö Juha Pohjonen, puh. 09 2353 6810, juha.pohjonen(at)sipoo.fi.