Open vacancy Janakkalan kunta

Ohjaaja

Janakkalan kuntaJanakkalan kunta, Perusturva, Sosiaalityö, TyöpajaTaimistotie 4Janakkala
Työavain: 
153782
Hakuaika alkaa: 
5.10.2017
Hakuaika päättyy: 
31.10.2017 12.00
Palkka: 
KVTES:n mukaan
Työn luonne: 
Kokoaikatyö
Työsuhteen kesto: 
Vakinainen
Työ alkaa: 
8.1.2018
Työn kuvaus

Olet etsimämme henkilö, mikäli sinulla on sosiaalihuollon ammatillisiin tehtäviin soveltuva ammattitutkinto tai muu soveltuva koulutus. Sinulla olisi hyvä olla B, e ja C ajokortti ja paljon oma-aloittellisuutta. Vahvuutena työkokemusta ryhmämuotoisesta toiminnasta ja kehittämisestä sekä metallipuolen osaamista tai harrastuneisuutta. Olet oma-aloitteinen ja kykenet yhteistyöhön monenlaisten ihmisten ja monialaisten verkostojen kanssa.
Olet idearikas toteuttaja, jolta sujuu niin puhuminen kuin kädentaidotkin ja olet valmis laittamaan peliin koko persoonasi ja taitosi.

Valitun on ennen vaalin vahvistamista esitettävä hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan. Hakijan on esitettävä rikosrekisteriote.

Sosiaalialan ammatillisiin tehtäviin soveltuva ammattitutkinto tai muu soveltuva koulutus

Organisaation kuvaus

Janakkala on vireä, lähes 17 000 asukkaan kunta keskeisellä paikalla vehmaassa Kanta-Hämeessä.

Noin 1130 henkeä työllistävä Janakkalan kunta on joustava työnantaja, joka huomioi tarpeet sovittaa työelämä muuttuviin yksityiselämän tilanteisiin. Kuntalaisten hyvä palvelu lähtee hyvinvoivasta henkilökunnasta. Erinomaiseksi asuinkunnaksi tähtäävässä Janakkalassa tehdään aktiivisesti työtä niin johtamisen, prosessien kuin henkilöstön osaamisen kehittämiseksi. Terveysliikunnan puolesta puhuva kunta tarjoaa myös henkilökunnalleen hyvät mahdollisuudet liikuntaan.

Yhteystiedot

Lisätietoja antaa vastaava ohjaaja Tomi Lindstén, puh. 03 6801 283, s.posti tomi.lindsten@janakkala.fi.

Sähköiset hakemukset KuntaRekry.fi-palvelun kautta. Hakuaika päättyy 31.10.2017 klo 12.00