Open vacancy Kangasniemen kunta

Päiväkodin johtaja

Kangasniemen kuntaKangasniemen kunta, SivistystoimiOtto Mannisen tie 2Kangasniemi
Työavain: 
154010
Hakuaika alkaa: 
9.10.2017
Hakuaika päättyy: 
29.10.2017 23.59
Palkka: 
KVTES
Työn luonne: 
Kokoaikatyö
Työsuhteen kesto: 
Vakinainen
Työ alkaa: 
1.1.2018 tai sopimuksen mukaan
Työn kuvaus

Oletko sinä varhaiskasvatuksen kehittämisestä ja esimiestehtävistä kiinnostunut varhaiskasvatuksen ammattilainen?

Kangasniemi, Suomen kaunein kunta, hakee osaavaan joukkonsa päiväkodin johtajaa 1.1.2018 alkaen tai sopimuksen mukaisesti.

Toimit Kalliolan päiväkodin johtajana sekä myös koko varhaiskasvatuksen esimiehenä. Muita toimintayksiköitä ovat Vuojalahden päiväkoti, Koittilan ryhmäperhepäivähoito ja perhepäivähoitajat.

Haemme ihmistä, jolla on suuri sydän, jalat maassa ja pää pilvissä. Tarjoamme avainpaikan kuntamme varhaiskasvatuksen kehittämiseen. Et pelkää uusia haasteita ja otat vastuuta tilanteissa, joissa sinua tarvitaan. Pääset vaikuttamaan varhaiskasvatuksen kehittymiseen ja siihen sinua auttaa innokas ja motivoitunut henkilökunta. Käytössämme on Daisynet -ohjelmisto.

Arvostamme erityisesti innovatiivista ja ratkaisukeskeistä työotetta, talouden osaamista, henkilöstöjohtamisen taitoja sekä hyviä yhteistyö- ja vuorovaikutustaitoja.

Kelpoisuusehtona päiväkodin johtajan virkaan on sosiaalihuollon ammatillisen henkilöstön kelpoisuudesta annetun lain (272/2005) ja asetuksen (608/2005) mukainen pätevyys. Lisäksi toivomme hakijoilta käytännön kokemusta esimies- ja johtamistyöstä sekä kokemusta ja näkemystä varhaiskasvatuksen kehittämisestä. Palkkaus ja työehdot määräytyvät KVTES:n mukaisesti. Varhaiskasvatuksen esimiehen tehtävät huomioidaan palkkauksessa.

Virkaan valitun on ennen valintapäätöksen vahvistamista toimitettava hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan ja esitettävä nähtäväksi lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisestä annetun lain (504/2002) mukainen rikosrekisteriote viimeistään 30 päivän kuluttua valitsemispäätöksen tiedoksisaannista. Pätevyyden osoittavat todistukset pyydetään esittämään mahdollisen haastattelun yhteydessä.

Kyseessä on virkasuhde, joka täytetään kuuden kuukauden koeajalla.

Hakuaika päättyy 29.10.2017 24:00

Organisaation kuvaus

KANGASNIEMI – HELMI PUULAN KAINALOSSA
Kangasniemi on vireä ja elinvoimainen kunta puhtaiden vesistöjen äärellä. Paikkakuntamme sijainti kolmen kaupungin - Mikkelin, Jyväskylän ja Pieksämäen - muodostamassa kolmiossa on ihanteellinen. Maaseudun rauhasta on helppo piipahtaa nopeasti kaupunkien vilinässä. Helsinkiinkään matkaa ei ole kuin noin 250 km.

5600 asukkaan kokoisessa kunnassamme ihmisen on hyvä viettää vapaa-aikaansa sekä myös asua ja työskennellä. Kunnan niin yksityinen kuin julkinenkin palveluvarustus on hyvä ja laadukas. Vilkas ja monipuolinen harrastustoiminta tarjoaa tekemistä vauvasta vaariin niin kulttuuriin, liikunnan, kädentaitojen kuin monen muunkin toiminnan osalta. Etelä-Savon maakuntajärven Puulan sekä Kyyveden vesistöt ja niitä ympäröivä luonto tarjoavat retkeilijöille mainiot mahdollisuudet luonnosta nauttimiseen ympäri vuoden.

Yhteystiedot

Lisätietoja tehtävästä antaa sivistys- ja hyvinvointijohtaja Jari Karttunen, puh 040-6700314.