Open vacancy Kangasniemen kunta

Lastentarhanopettaja

Kangasniemen kuntaKangasniemen kuntaKangasniemi
Työavain: 
154017
Hakuaika alkaa: 
9.10.2017
Hakuaika päättyy: 
29.10.2017 23.59
Palkka: 
KVTES
Työn luonne: 
Kokoaikatyö
Työsuhteen kesto: 
Vakinainen
Työ alkaa: 
1.1.2018
Työn kuvaus

Oletko sinä varhaiskasvatuksen kehittämisestä kiinnostunut varhaiskasvatuksen ammattilainen? Sinulla on lämmin sydän, jalat maassa ja pää pilvissä.

Kangasniemi, Suomen kaunein kunta, hakee osaavaan joukkonsa lastentarhanopettajaa 1.1.2018 alkaen tai sopimuksen mukaisesti. Alkuvaiheessa tehtävä sijoittuu Vuojalahden päiväkotiin.

Toimit yhtenä osaavana lenkkinä kuntamme varhaiskasvatuksessa ja sinulla on halua ja intoa kehittää sitä yhä paremmaksi. Et pelkää uusia haasteita ja otat vastuuta tilanteissa, joissa sinua tarvitaan. Yhteistyö on sinulle luontainen tapa toimia ja tulet hyvin toimeen erilaisten ihmisten kanssa.

Kelpoisuusehtona lastentarhanopettajan tehtävään on sosiaalihuollon ammatillisen henkilöstön kelpoisuudesta annetun lain (272/2005) ja asetuksen (608/2005) mukainen pätevyys ja soveltuvuus tehtävään. Palkkaus ja työehdot määräytyvät KVTES:n mukaisesti.

Tehtävään valitun on ennen valintapäätöksen vahvistamista toimitettava hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan ja esitettävä nähtäväksi lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisestä annetun lain (504/2002) mukainen rikosrekisteriote viimeistään 30 päivän kuluttua valitsemispäätöksen tiedoksisaannista. Pätevyyden osoittavat todistukset pyydetään esittämään mahdollisen haastattelun yhteydessä.

Kyseessä on työsuhde, joka täytetään kuuden kuukauden koeajalla.

Hakuaika päättyy 29.10.2017 24:00

Organisaation kuvaus

KANGASNIEMI – HELMI PUULAN KAINALOSSA
Kangasniemi on vireä ja elinvoimainen kunta puhtaiden vesistöjen äärellä. Paikkakuntamme sijainti kolmen kaupungin - Mikkelin, Jyväskylän ja Pieksämäen - muodostamassa kolmiossa on ihanteellinen. Maaseudun rauhasta on helppo piipahtaa nopeasti kaupunkien vilinässä. Helsinkiinkään matkaa ei ole kuin noin 250 km.

5600 asukkaan kokoisessa kunnassamme ihmisen on hyvä viettää vapaa-aikaansa sekä myös asua ja työskennellä. Kunnan niin yksityinen kuin julkinenkin palveluvarustus on hyvä ja laadukas. Vilkas ja monipuolinen harrastustoiminta tarjoaa tekemistä vauvasta vaariin niin kulttuuriin, liikunnan, kädentaitojen kuin monen muunkin toiminnan osalta. Etelä-Savon maakuntajärven Puulan sekä Kyyveden vesistöt ja niitä ympäröivä luonto tarjoavat retkeilijöille mainiot mahdollisuudet luonnosta nauttimiseen ympäri vuoden.

Yhteystiedot

Lisätietoja tehtävästä antaa sivistys- ja hyvinvointijohtaja Jari Karttunen, puh 040-6700314.