Open vacancy Sipoon kunta

Kunnanjohtaja

Sipoon kuntaSipoon kuntaSipoo
Työavain: 
154037
Hakuaika alkaa: 
9.10.2017
Hakuaika päättyy: 
23.10.2017 16.00
Palkka: 
Palkkatoivomus
Työn luonne: 
Kokoaikatyö
Työsuhteen kesto: 
Vakinainen
Työ alkaa: 
1.6.2018
Työn kuvaus

Sipoo on Suomen suhteellisesti nopeimmin kasvava kunta pääkaupunkiseudun kupeessa. Olemme kaksikielinen ja ketterä kunta, jossa panostamme toimiviin työtapoihin, laadukkaisiin palveluihin sekä kuntalaisten ja koko henkilöstön osallistamiseen ja hyvinvointiin. Strategianamme on kasvaa ja uudistua erityisesti digitalisaation keinoja hyödyntäen. Asiakaslähtöisyys kuntalaisten palveluissa sekä elinkeinotoiminnan edistämisessä ovat keskeisiä tavoitteitamme.

Kunnanjohtajan nykyisen määräaikaisuuden päättyessä 31.5.2018 julistamme haettavaksi

Kunnanjohtajan viran

Tehtävänäsi on johtaa kunnan kehittämistä ja uudistumista sekä suunnitelmallista kasvua. Arvostamme monipuolista kokemusta muutoshankkeista, strategista näkemystä ja elinkeinoelämän tuntemusta.

Kunnanjohtajan kelpoisuusvaatimukset ovat ylempi korkeakoulututkinto, julkisen hallinnon tuntemus sekä molempien kotimaisten kielten hyvä suullinen ja kirjallinen taito. Virka täytetään toistaiseksi.

Virkaan valitun on ennen valinnan vahvistamista esitettävä hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan. Virassa noudatetaan kuuden kuukauden koeaikaa.

Sipoon kunnanvaltuustolle osoitetut hakemukset, joihin tulee liittää CV ja palkkatoivomus pyydetään lähettämään oheisen linkin kautta tai kotisivuiltamme www.sipoo.fi Avoimet työpaikat 23.10.2017 klo 16 mennessä. Alkuperäiset opinto- ja työtodistukset esitetään mahdollisen haastattelun yhteydessä. Haastattelut pidetään viikolla 43.

Organisaation kuvaus

Sipoossa on erinomaiset mahdollisuudet työhön ja asumiseen. Voimakkaasti kasvava Sipoo tarjoaa henkilöstölleen mielenkiintoisen ja monipuolisen työympäristön. Sipoon on savuton kunta.

Yhteystiedot

Lisätietoja tehtävästä antaa kunnanhallituksen puheenjohtaja Kaj Lindqvist, puh. 0500 703116.