Open vacancy Janakkalan kunta

Lähihoitaja palvelutalo Kotipeltoon

Janakkalan kuntaJanakkalan kuntaJanakkala
Työavain: 
154182
Hakuaika alkaa: 
10.10.2017
Hakuaika päättyy: 
27.10.2017 00.00
Palkka: 
2056,68 €/kk
Työn luonne: 
Vuorotyö
Työsuhteen kesto: 
Vakinainen
Työ alkaa: 
1.12.2017
Työn kuvaus

Haemme lähihoitajaa toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen. Kotipellossa on 27 asuntoa, jotka jakautuvat kahteen osaan. Talossa on 19 asuntoa käsittävä asumisosa ja kahdeksan asuntoa lähinnä vaikeasti muistisairaille tarkoitettua yhteisö. Lähihoitaja työskentelee lähinnä asukkaiden kanssa, jotka asuvat asumisosassa.

Asukkaiden hoidossa toteutamme kuntouttavaa, toimintakykyä ylläpitävää työotetta ja tuemme asukkaan omia jäljellä olevia voimavaroja. Arjen työssämme on tärkeää asukkaan itsemääräämisoikeuden kunnioitus ja mielekkään arjen mahdollistaminen asukkaan toimintakykyvajeista huolimatta. Kiinteä yhteistyö asukkaiden omaisten kanssa kuuluu työhömme. Asukkailla on usein monia sairauksia, joten tarvitsemme työssä myös hyvää sairaanhoidollista osaamista. Toteutamme asukkaan saattohoidon palvelutalossa, kun asukkaan sairaudet ovat edenneet siihen vaiheeseen. Lääkäri käy Kotipellossa viikoittain.

Jos sinulla on kokemusta ikäihmisten hoidosta ja sinulla on kuntouttava, ikäihmisiä kunnioittava työote, olet tervetullut joukkoomme. Edellytämme myös, että sinulla on hyvät tiimityö- ja vuorovaikutustaidot. Huolehdimme hyvästä perehdytyksestä ja täydennyskoulutuksesta.

Kelpoisuutena tehtävään on sosiaalihuollon ammatillisen henkilöstön kelpoisuusehdoista annetun lain (272/05) 8 §:n mukainen kelpoisuus.

Työ on kolmivuorotyötä. Työ alkaa 1.12.2017 tai sopimuksen mukaan. Ennen valinnan vahvistamista valitun on toimitettava lääkärin lausunto terveydentilastaan. Palkkaus 2056,68€/kk KVTES:n ja tehtävän vaativuuden arvioinnin mukaan. Työsuhteessa on kuuden kuukauden koeaika.

Organisaation kuvaus

Janakkala on vireä, lähes 17 000 asukkaan kunta keskeisellä paikalla vehmaassa Kanta-Hämeessä.
Noin 1130 henkeä työllistävä Janakkalan kunta on joustava työnantaja, joka huomioi tarpeet sovittaa työelämä muuttuviin yksityiselämän tilanteisiin. Kuntalaisten hyvä palvelu lähtee hyvinvoivasta henkilökunnasta. Erinomaiseksi asuinkunnaksi tähtäävässä Janakkalassa tehdään aktiivisesti työtä niin johtamisen, prosessien kuin henkilöstön osaamisen kehittämiseksi. Terveysliikunnan puolesta puhuva kunta tarjoaa myös henkilökunnalleen hyvät mahdollisuudet liikuntaan.

Yhteystiedot

Tiedustelut: vastaava ohjaaja Anne Miettinen, (03) 6801587 etunimi.sukunimi@janakkala.fi

Laita hakemus sähköisesti www.kuntarekry.fi 27.10.2017 klo 12.00 mennessä.