Open vacancy Lopen kunta

Hallintopäällikkö

Lopen kuntaLopen kunta, Perusturvalautakunta, Yleiset sosiaalipalvelutYhdystie 5Loppi
Työavain: 
154238
Hakuaika alkaa: 
11.10.2017
Hakuaika päättyy: 
27.10.2017 15.00
Palkka: 
3.216 euroa/kk
Työn luonne: 
Kokoaikatyö
Työsuhteen kesto: 
Vakinainen
Työ alkaa: 
heti tai sopimuksen mukaan
Työn kuvaus

Lopen perusturvatoimessa on haettavana hallintopäällikön virka. Virka täytetään 1.12.2017 tai sopimuksen mukaan. Hallintopäällikön tehtäviin kuuluu perusturvatoimen talousarvion valmistelu, seuranta ja raportointi sekä perusturvalautakunnan kokousten valmistelu. Lisäksi hänen tehtävänään on tukea esimiehiä talous- ja henkilöstöhallintoon liittyvissä asioissa. Hallintopäällikkö vastaa yksityisten sosiaalipalvelujen valvonnasta ja koordinoinnista, avustaa perusturvatoimen hankintaprosesseissa ja ostopalveluiden hankinnassa. Hallintopäällikkö vastaa koko sosiaalitoimen sopimusten valmistelusta ja seurannasta.

Kelpoisuusvaatimuksena virkaan on soveltuva korkeakoulututkinto. Eduksi katsotaan talouden, sopimusjuridiikan ja henkilöstöhallinnon tuntemus ja kokemus. Arvostamme hyviä yhteistyö- ja vuorovaikutustaitoja, kykyä itsenäiseen ja oma-aloitteiseen työskentelyyn sekä vahvaa kehittämisotetta.

Hallintopäällikkö kuuluu perusturvatoimen johtoryhmään. Viran työaika on 36,75 h/viikko.

Palkkaus määräytyy kunnallisen yleisen virka- ja työehtosopimuksen (KVTES) ja kunnassa tehdyn työn vaativuuden arvioinnin mukaan. Tehtäväkohtainen palkka on 3.216 euroa/kk. Koeaika on kuusi kuukautta. Virkaan valitun tulee esittää hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan 30 päivän kuluessa valintapäätöksen tiedoksisaannista.

Hakemukset tulee toimittaa 27.10.2017 klo 15.00 mennessä sähköisesti osoitteessa www.kuntarekry.fi, hakemuksen liitteeksi kelpoisuuden osoittavat todistukset.

Organisaation kuvaus

Loppi on Kanta-Hämeen maakunnan eteläisin, noin 8300 asukkaan kasvava ja elinvoimainen kunta, jonka palveluksessa on noin 400 työntekijää. Lopen kunta on luotettava työnantaja, joka huolehtii henkilöstönsä hyvinvoinnista sekä tarjoaa henkilöstölleen hyvän työpaikan kaikissa työuran ja elämän vaiheissa. Lopen kunta on savuton työnantaja.

Yhteystiedot

Tiedusteluihin vastaa perusturvajohtaja Riitta Lehtinen, 040 330 6055 tai riitta.lehtinen@loppi.fi