Open vacancy Arkea Oy

Suurtalouskokki

Arkea OyArkea OyTurku
Työavain: 
154360
Hakuaika alkaa: 
12.10.2017
Hakuaika päättyy: 
5.11.2017 23.00
Palkka: 
Tes
Työn luonne: 
Kokoaikatyö
Työsuhteen kesto: 
Vakinainen
Työ alkaa: 
Sopimuksen mukaan.
Työn kuvaus

Haemme vakituiseen työsuhteeseen Arkean varahenkilöstöön ammattitaitoista suurtalouskokkia Turun alueelle. Varahenkilönä kierrät lasten ja nuorten sekä hoivapuolen keittiöissämme sijaistaen äkillisiä poissaoloja.

Toimimme asiakkaan arjessa henkilöstö- ja lounasravintoloissa, kouluissa, päiväkodeissa sekä sairaaloiden ja palvelukotien keittiöissä. Arkean keittiöt sijaitsevat eri puolilla Lounais-Suomea. Tuotamme hyviä ruokahetkiä asiakkaan arkeen yli 700 ruokapalvelun ammattilaisen voimin.

Edellytämme sinulta suurtalouskokin koulutusta sekä työkokemusta vastaavista tehtävistä. H-emme motivoitunutta ammattilaista, joka ei arastele kohdata uusia työkohteita useamman kerran viikossa. Etsimme erityisesti henkilöä, joka toimii asiakaslähtöisesti, omaa hyvät sosiaaliset taidot sekä kykenee organisoimaan työtehtäviään ja suhtautuu innokkaasti työhönsä. Hygieniapassi on työssä välttämätön.

Varahenkilön työ edellyttää itsenäistä ja toimeen tarttuvaa työotetta. Tukenasi on kuitenkin säännöllisesti tapaava varahenkilötiimi.

Antoisan ja monipuolisen työn lisäksi tarjoamme mahdollisuuden kehittyä työssäsi. Noudatamme AVAINTA ry:n työehtosopimusta.

Kiinnostuitko? Hae tehtävää sähköisesti.

Tervetuloa joukkoomme!

Organisaation kuvaus

Arkea Oy tuottaa ruoka-, siivous-, turvallisuus- ja kiinteistönhoitopalveluja. Olemme kotimainen alan yritys ja työnantaja, joka palvelee 1 200 ammattilaisen voimin asiakkaan arjessa. Arkea on vastuullinen, asiantunteva ja ketterä kumppani tärkeisiin tukipalveluihin.

Yhteystiedot

Sähköpostitse henkilöstösuunnittelija Milla Aaltonen; milla.aaltonen@arkea.fi