Open vacancy Peruspalvelukuntayhtymä Kallio

Palveluesimiehen virka

Peruspalvelukuntayhtymä KallioPeruspalvelukuntayhtymä KallioAlavieska, Nivala, Sievi, Ylivieska
Työavain: 
154414
Hakuaika alkaa: 
12.10.2017
Hakuaika päättyy: 
3.11.2017 16.00
Palkka: 
KVTES
Työn luonne: 
Kokoaikatyö
Työsuhteen kesto: 
Vakinainen
Työ alkaa: 
sopimuksen mukaan
Työn kuvaus

Peruspalvelukuntayhtymä Kallion (Alavieska, Nivala, Sievi ja Ylivieska) hoito- ja hoivapalveluissa (tehostettu palveluasuminen) on haettavana 3.11.2017 klo 16 mennessä.

PALVELUESIMIEHEN virka

Palveluesimiehen viran alkusijoituspaikkana on Kotikeskus ja Niittykoti, Nivala.

Haemme joukkoomme sitoutunutta lähiesimiestyön ammattilaista, jolla on hyvät ihmissuhde- ja vuorovaikutustaidot sekä hyvät työn organisointitaidot. Palveluesimiehen vastuualueena on oman toimintayksikön kehittämistyö, johtaminen, taloudesta, toiminnasta ja henkilöstöstä vastaaminen yhteistyössä toiminnasta vastaavan johdon kanssa. Odotamme hakijalta joustavuutta ja sopeutumiskykyä toimimiseen vaihtelevissa työtilanteissa sekä taitoa kehittää asiakaslähtöisiä toimintamalleja ikäihmisten palveluissa yhdessä hoitohenkilökunnan, asukkaan ja hänen läheistensä kanssa hyödyntäen tutkittua tietoa toiminnan kehittämisessä. Kokemus esimiestyöstä katsotaan eduksi.

Palveluesimiehen virkaan kelpoisuusehtona soveltuva alempi korkeakoulututkinto tai ylempi ammattikorkeakoulututkinto tai aikaisempi hyväksytty osastonhoitajan pätevyys ja riittävä määrä johtamisen ja hallinnon opintoja sekä vaihtoehtoisesti terveydenhuollon ammattihenkilöistä annetun lain (559/1994) tai sosiaalihuollon ammattihenkilöistä annetun lain (817/2015) mukainen laillistus.

Virka täytetään sopimuksen mukaan. Palkkaus on kunnallisen yleisen KVTES:n ja työn vaativuuden (TVA) mukaan. Virassa on kuuden (6) kuukauden koeaika. Valitun tulee ennen viran vastaanottamista esittää hyväksyttävä todistus terveydentilastaan.

Hakemukset lähetetään kuntarekryn kautta (www.kuntarekry.fi). Valitsemme haastateltavat hakemuksen perusteella ja lähetämme heille kutsun haastatteluun sähköpostilla.

Lisätietoja antavat:
- palvelupäällikkö Janne Nikula p. 044 419 5025
- palvelujohtaja Reetta Hjelm p. 044 4195021
- tai sähköpostilla: etunimi.sukunimi@kalliopp.fi

Ylivieskassa 12.10.2017
Palvelupäällikkö ympärivuorokautiset palvelut

Organisaation kuvaus

Järjestämme Peruspalvelukuntayhtymä Kalliossa Alavieskan ja Sievin kuntien sekä Nivalan ja Ylivieskan kaupunkien sosiaali- ja terveydenhuollon palvelut alueen noin 33 700 asukkaalle. Meillä työskentelee noin 1 000 sosiaali- ja terveydenhuollon ammattilaista.

Arvostamme henkilöstömme osaamista ja tuemme jatkuvaa ammattitaidon kehittämistä. Olemme parantaneet toimintaamme vahvasti koko olemassaolomme ajan. Meillä on uudistettu työtapoja ja prosesseja kaikissa Kallion palveluissa.

Tarjoamme kilpailukykyisen palkan, laajat työterveyshuollon palvelut ja muuta työhyvinvointia tukevia palveluja. Tervetuloa osaavaan ja innostuneeseen joukkoomme!

Yhteystiedot

Lisätietoja antavat:
- palvelupäällikkö Janne Nikula p. 044 419 5025
- palvelujohtaja Reetta Hjelm p. 044 4195021
- tai sähköpostilla: etunimi.sukunimi@kalliopp.fi