Open vacancy Lapin sairaanhoitopiirin kuntayhtymä

Ylihoitaja

Lapin sairaanhoitopiirin kuntayhtymäLapin sairaanhoitopiirin kuntayhtymä, Operatiivinen hoitoRovaniemi
Työavain: 
154526
Hakuaika alkaa: 
13.10.2017
Hakuaika päättyy: 
6.11.2017 15.00
Työn luonne: 
Kokoaikatyö
Työsuhteen kesto: 
Vakinainen
Työ alkaa: 
Sopimuksen mukaan
Työn kuvaus

Lapin sairaanhoitopiirissä on haettavana 6.11.2017 klo 15.00 mennessä

YLIHOITAJAN VIRKA

Virka on operatiivisen hoidon tulosalueella. Ylihoitaja johtaa hoitotyötä ja vastaa hoidon laadusta ja kehittämisestä tulosalueellaan tulosaluejohtajan alaisena. Hoitohenkilöstön määrä operatiivisella tulosalueella on noin 300. Tulosalueella on kaksi ylihoitajaa. Haettavana olevan ylihoitajan vastuulla ovat tällä hetkellä operatiivisen hoidon tulosalueen poliklinikat, naistenklinikka sekä lastenosasto.

Viran kelpoisuusvaatimuksena on tehtävään soveltuva ylempi korkeakoulututkinto ja terveydenhuollon ammattihenkilöistä annetun lain (559/1994) 5 §:ssä tarkoitettu oikeus harjoittaa ammattia laillistettuna ammattihenkilönä sekä kokemusta hallinnollisista tehtävistä.

Virkaan valittavalta odotetaan vahvaa kokemusta hoitotyöstä, suunnitelmallisuutta, aktiivista kehittämisotetta sekä hyviä johtamis-, yhteistyö- ja neuvottelutaitoja.

Hakemukset lähetetään Kuntarekry hakupalvelun kautta,
www.lshp.fi - Ammattilaisille - Rekrytointi - Avoimet työpaikat tai www.kuntarekry.fi.

Lisätietoja tehtävästä antavat tulosaluejohtaja, ylilääkäri Katja Hämeenoja, 040 586 8213 ja vt hallintoylihoitaja Tarja Kainulainen-Liiti, 040 535 1671. Sähköpostitse etunimi.sukunimi@lshp.fi

Palvelussuhteen ehdot määräytyvät Kunnallisen yleisen virka- ja työehtosopimuksen mukaan (KVTES). Tehtävään valitulla on kuuden kuukauden koeaika. Valitun tulee esittää hyväksyttävä lääkärintodistus ennen tehtävänhoidon aloittamista.

Rovaniemellä 13.10.2017 Lapin sairaanhoitopiirin kuntayhtymä

Organisaation kuvaus

Lapin keskussairaala on Rovaniemen seudun suurimpia työnantajia. Sairaalassa työskentelee noin 1600 eri ammattialojen osaajaa. Keskussairaala tarjoaa mielenkiintoisen ja uudistuvan työympäristön Suomen pohjoisimmassa sairaanhoitopiirin kuntayhtymässä. Lapin keskussairaala on sopivan suuri ja inhimillisesti tehokas sairaala, jonka toiminnassa korostuvat työntekijöiden työtyytyväisyys ja työmielekkyys. Tervetuloa joukkoomme!

Yhteystiedot

Lisätietoja tehtävästä antavat tulosaluejohtaja, ylilääkäri Katja Hämeenoja, 040 586 8213 ja vt hallintoylihoitaja Tarja Kainulainen-Liiti, 040 535 1671. Sähköpostitse etunimi.sukunimi@lshp.fi