Open vacancy Arkea Oy

Assistant Controller

Arkea OyArkea OyTurku
Työavain: 
154538
Hakuaika alkaa: 
13.10.2017
Hakuaika päättyy: 
29.10.2017 23.00
Palkka: 
Sopimus
Työn luonne: 
Kokoaikatyö
Työsuhteen kesto: 
Vakinainen
Työ alkaa: 
Sopimuksen mukaan
Työn kuvaus

Haemme nyt vakituiseen työsuhteeseen Assistant Controlleria vahvistamaan talousorganisaatiotamme. Työtehtävässäsi toteutat ja kehität osto- ja myyntireskontraan liittyviä prosesseja sekä avustat talouden muissa prosesseissa, kuten tilinpäätöksessä, konserniraportoinnissa, kuukausiraportoinnissa, ennusteprosessissa ja budjetoinnissa. Lisäksi osallistut aktiivisesti tehtäväkenttäsi kehittämiseen osana taloustiimiämme.

Odotamme Sinulta analyyttistä ja oma-aloitteista otetta työhön, ja halua kehittää taitojasi ja haastaa itsesi oppimaan lisää. Sinulla on organisointikykyä ja tehokkuutta tiukoissakin aikatauluissa. Omaat hyvät vuorovaikutustaidot ja ymmärrät myös rutiinityön merkityksen talousprosessien kannalta. Sinulla on vahva Excel-osaaminen ja kyky oppia uusia järjestelmiä. Toivomme, että sinulla on tehtävään soveltuva, vähintään ammattikorkeakoulu-tasoinen tutkinto ja että sinulle on jo kertynyt kokemusta vastaavista tehtävistä. Lisäksi arvostamme SAP-osaamista sekä kokemusta kirjanpidosta.

Miksi tulisit Arkeaan töihin? Tarjoamme antoisan työn kasvavassa ja menestyvässä yhtiössä. Panostamme myös henkilöstömme kouluttamiseen ja työskentelyyn turvallisessa työyhteisössä. Tarjoamme sinulle mukaansatempaavan työporukan, mielenkiintoisen tehtäväkentän sekä mahdollisuuden kehittyä alalla moniosaajaksi.
Tartu tilaisuuteen ja hae paikkaa 30.10 mennessä. Liitä mukaan myös ansioluettelosi palkkatoiveineen.

Tervetuloa joukkoomme!

Kiinnostuitko? Hae tehtävää sähköisesti.

Organisaation kuvaus

Arkea Oy tuottaa ruoka-, siivous-, turvallisuus- ja kiinteistönhoitopalveluja. Olemme kotimainen alan yritys ja työnantaja, joka palvelee 1 200 ammattilaisen voimin asiakkaan arjessa. Arkea on vastuullinen, asiantunteva ja ketterä kumppani tärkeisiin tukipalveluihin.

Yhteystiedot

Lisätietoja tehtävästä antaa talousjohtaja Pirjo Kankaanranta, puh. 040 587 5950 18.10.klo 9-10 ja 24.10. klo 11-12.