Open vacancy Kärkölän kunta

Varhaiskasvatuksen sijaisuudet

Kärkölän kuntaKärkölän kunta, Varhaiskasvatus, Vuokkoharjun päiväkotiKouluntie 18Kärkölä
Työavain: 
154663
Hakuaika alkaa: 
16.10.2017
Hakuaika päättyy: 
1.6.2018 16.00
Palkka: 
KVTES:n mukainen
Työn luonne: 
Kokoaikatyö
Työsuhteen kesto: 
Määräaikainen
Työ alkaa: 
Tarpeen mukaan
Työn kuvaus

Kärkölän kunnan varhaiskasvatuspalveluissa on tarjolla tilanteiden mukaan lyhytaikaisia sijaisuuksia. Sijaisuuksia on mm. lastentarhanopettajan ja lastenhoitajan töissä.
Käy jättämässä hakemuksesi järjestelmään, jotta olet mukana sijaisrekisterissä. Ilmoita hakemuksessasi millaisista sijaisuuksista olet kiinnostunut. Määritä, milloin olet käytettävissä sekä päivitä hakemustasi tarvittaessa. Otamme yhteyttä mahdollisen haastatteluajan sopimiseksi. Haastattelun yhteydessä tarkistamme henkilöllisyyden, työ- ja tutkintotodistukset sekä mahdolliset muut todistukset. Lisäksi on esitettävä voimassa oleva rikosrekisterilain 6 §:n 2 momentissa tarkoitettu rikostaustaote (ns. lasten kanssa työskentelevien rikostaustaote).

Organisaation kuvaus

Kärkölä on vireä ja kehittyvä noin 5 000 asukkaan päijäthämäläinen kunta Helsingin metropolialueen kupeessa. Olemme kiinteä osa Lahden talousaluetta. Matkaa Lahteen on 25 km, Riihimäelle 30 km ja Helsinkiin 90 km. Taajamajunavuorot takaavat hyvät yhteydet sekä pohjoiseen että etelään.

Kunnalliset peruspalvelumme ovat hyvässä kunnossa vauvasta vaariin.

Yhteystiedot

Varhaiskasvatuksen johtaja Kaija Lindén p. 044 7702 100