Open vacancy Sipoon kunta

Maankäyttöinsinööri

Sipoon kuntaKehitys- ja kaavoituskeskus, Mittaus- ja kiinteistöyksikköSipoo
Työavain: 
155114
Hakuaika alkaa: 
20.10.2017
Hakuaika päättyy: 
24.11.2017 16.00
Palkka: 
TS
Työn luonne: 
Kokoaikatyö
Työsuhteen kesto: 
Vakinainen
Työ alkaa: 
1.12.2017 tai sopimuksen mukaan.
Työn kuvaus

Sipoon kunnan mittaus- ja kiinteistöyksikkö vastaa kunnan maapolitiikan toteuttamisesta, maaomaisuuden hallinnasta, maanhankinnasta, tonttimyynnistä, kiinteistöasioista, kiinteistönmuodostuksesta, mittauksista ja paikkatiedon hallinnasta. Yksikkömme koostuu viidestä maanmittausalan ammattilaisesta.

Haemme nyt maankäyttöinsinöörin vakinaiseen toimeen 01.12.2017 alkaen, tai sopimuksen mukaan.

Maankäyttöinsinöörin tehtäviin kuuluvat pääasiassa tonttienmyynti, maanvuokraus ja maanhankinta, mutta myös muita mittaus- ja kiinteistötoimintaan liittyviä tehtäviä.

Tehtävän kelpoisuusvaatimuksena on maanmittausalan AMK-insinöörin tai maanmittausteknikon tutkinto ja kokemusta maanmittausalan työtehtävistä, vuorovaikutustaitoja sekä molempien kotimaisten kielten hyvää suullista ja kirjallista taitoa.

Tehtävän menestyksellinen hoitaminen edellyttää sosiaalisia taitoja, oma-aloitteisuutta, itsenäistä ongelmanratkaisukykyä sekä reipasta ja jämäkkää asennetta työntekoon. Kokemus tonttimarkkinoinnista ja tontinmyynnistä katsotaan eduksi.

Sipoo on Suomen suhteellisesti nopeimmin kasvava kunta Helsingin läheisyydessä ja kehittäminen ja uudistuminen erityisesti digitalisaation keinoja hyödyntäen on meillä vahvaa. Tarjoamme sinulle monipuolisia ja mielenkiintoisia maanmittausalan työtehtäviä kasvavassa kunnassa ja mukavan ja dynaamisen tiimin tuen työhösi.

Palkka ja palvelussuhteen ehdot määräytyvät kunnallisen teknisen henkilöstön virka- ja työehtosopimuksen (TS:n) mukaisesti. Työsuhteessa noudatetaan 6 kuukauden koeaikaa. Valitun on ennen toimen vastaanottamista esitettävä hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan.

Hakemukset ansioluetteloineen pyydetään jättämään 24.11.2017 klo 16.00 mennessä oheisen linkin kautta tai sivuiltamme www.sipoo.fi Avoimet työpaikat. Alkuperäiset opinto- ja työtodistukset esitetään mahdollisen haastattelun yhteydessä. Tehtävä on haussa uudelleen, aiemmin tulleet hakemukset huomioidaan.

Organisaation kuvaus

Sipoossa on erinomaiset mahdollisuudet työhön ja asumiseen. Voimakkaasti kasvava Sipoo tarjoaa henkilöstölleen mielenkiintoisen ja monipuolisen työympäristön.

Yhteystiedot

Lisätietoja antavat mittaus- ja kiinteistöpäällikkö Pekka Söyrilä, puh 09 2353 6731 pekka.soyrila@sipoo.fi sekä mittausteknikko Vidar Lindqvist puh 09 2353 6733 vidar.lindqvist@sipoo.fi