Open vacancy Raahen seudun hyvinvointikuntayhtymä

Laboratoriohoitaja / bioanalyytikko

Raahen seudun hyvinvointikuntayhtymäRaahen seudun hyvinvointikuntayhtymäRantakatu 4Pyhäjoki, Raahe, Siikajoki
Työavain: 
155468
Hakuaika alkaa: 
24.10.2017
Hakuaika päättyy: 
30.11.2017 15.00
Palkka: 
KVTES
Työn luonne: 
Osa-aikatyö
Vuorotyö
Työsuhteen kesto: 
Vakinainen
Työ alkaa: 
Sopimuksen mukaan
Työn kuvaus

Raahen seudun hyvinvointikuntayhtymässä on haettava laboratoriohoitajan/bioanalyytikon osa-aikainen (40%) toimi, jonka sijoituspaikka on palvelussuhteen alkaessa terveyden ja sairaanhoidon palveluiden tulosalueella laboratorion tulosyksikössä. Työ on aluksi päivätyötä, mutta perehdytyksen jälkeen vuorotyötä, johon kuluu varallaoloa.

Kelpoisuusehtona laboratorionhoitajan toimeen on terveydenhuollon ammattihenkilöistä annetun lain (559/1994) mukainen pätevyys tai vastaava aikaisempi rekisteröinti. Valinnassa otamme huomioon myös valmistumisen loppuvaiheessa olevat bioanalyytikko-opiskelijat. Arvostamme työkokemusta analyysi-, asiakaspalvelu- ja näytteenottotyöstä sekä hyviä vuorovaikutustaitoja. Valitun niin halutessa, pyrimme mahdollisuuksien mukaan järjestämään kokoaikaisen työsuhteen.

Henkilötodistus ja alkuperäiset työ- sekä opintotodistukset tulee esittää viimeistään haastattelun yhteydessä.

Valitun on ennen työn vastaanottamista toimitettava hyväksyttävä todistus terveydentilastaan 30 päivän kuluessa valintapäätöksen tiedoksi saamisesta. Noudatamme toimen täytössä 4 kuukauden koeaikaa.

Hakemukset toimitetaan ensisijaisesti sähköisesti Kuntarekryn kautta. Mahdolliset kirjalliset hakemukset toimitetaan: Raahen seudun hyvinvointikuntayhtymä, Kirjaamo, PL 25, 92101 Raahe. Hakemuksia ei palauteta.

Organisaation kuvaus

Raahen seudun hyvinvointikuntayhtymä vastaa Raahen kaupungin sekä Pyhäjoen ja Siikajoen kuntien yhteensä 34.000 asukkaan sosiaali- ja terveydenhuollon palveluista lukuun ottamatta varhaiskasvatusta ja ympäristöterveydenhuoltoa.

Kuntayhtymä vastaa myös jäsenkuntien väestön niistä erikoissairaanhoidon palveluista, jotka hankitaan sairaanhoitopiiristä tai muualta alueen ulkopuolelta. Peruserikoissairaanhoidon palveluja myydään myös jäsenkuntien ulkopuolelle.

Raahen seudun kuntayhtymä on Savuton Työpaikka.

Yhteystiedot

Lisätietoja tehtävästä antaa ylikemisti Eevastiina Marjoniemi, puh. 044 439 4810 ja vs osastonhoitaja Anu Häkkilä, puh. 044 439 4811. Sähköpostit ovat muotoa etunimi.sukunimi@ras.fi.