Open vacancy Sipoon kunta

Lähihoitaja, Suvirinne

Sipoon kuntaSipoon kunta, Sosiaali- ja terveysosasto, Ikääntyneiden palvelut Sipoo
Työavain: 
155657
Hakuaika alkaa: 
26.10.2017
Hakuaika päättyy: 
23.11.2017 14.00
Palkka: 
KVTES:n mukaan
Työn luonne: 
Vuorotyö
Työsuhteen kesto: 
Vakinainen
Työ alkaa: 
1.1.2018
Työn kuvaus

Suvirinne on Nikkilässä hyvien kulkuyhteyksien päässä sijaitseva asumisyksikkö sipoolaisille muistisairaille. Meillä on 18 tehostetun asumispalvelun paikkaa ja neljä lyhytaikaispaikkaa. Tarjoamme asukkaillemme heidän yksilöllisistä tarpeistaan lähtevää turvallista hoitoa ja asumista kodikkaassa ympäristössä. Toimintamme painopiste on asukkaan mielekäs arki, jossa asukas on mukana omien voimavarojensa mukaan. Käytämme myös Green Care- toimintamalleja kuntoutuksessa ja asukkaan hyvinvoinnin lisäämisessä.

Haemme lähihoitajaa yksikköömme vakinaiseen toimeen 1.1.2018 alkaen

Oletko sinä etsimämme vanhustyön ammattilainen, joka kokee aitoa kiinnostusta työskennellä ikääntyneiden hyvinvoinnin, terveyden, kuntoutumisen ja sosiaalisen aktiivisuuden edistämiseksi?

Lähihoitajan tehtävä yksikössä on tukea asukkaan selviytymistä arjessa ja yhteistyötä omaisten kanssa. Painopisteenä on monipuolinen kuntouttava ja aktiivinen toiminta sekä yksilöllisesti että ryhmässä, kuten ulkoilu ja erilaiset toiminnalliset tuokiot. Tarjoamme sinulle mukavan ja kehittämisorientoituneen työyhteisön.

Pätevyysvaatimuksena on lähihoitajan tai perushoitajan tutkinto, mielellään vanhustyön tai sairaanhoidon ja huolenpidon koulutusohjelma. Työkokemus ikääntyneiden asumispalvelujen piiristä luetaan eduksi. Lisäksi vaaditaan toisen kotimaisen kielen hyvä suullinen ja kirjallinen taito sekä toisen kotimaisen kielen tyydyttävä suullinen taito.

Edellytämme sinulta hyviä vuorovaikutus- ja perushoitotaitoja sekä halua kehittää aktiivisesti kuntouttavaa hoitotyötä. Ymmärrät muistisairauden tuomat haasteet ja sen myötä vuorovaikutuksen ja pitkäjänteisyyden tärkeyden hyvän elämän tukemisessa. Olet positiivinen ja innostut uusista asioista ja toimintatavoista.

Työ on kolmivuorotyötä ja palkka määräytyy KVTES:n mukaan. Tehtävässä noudatetaan kuuden kuukauden koeaikaa ja valitun on ennen tehtävän vastaanottamista esitettävä hyväksyttävä todistus terveydentilastaan.

Hakemukset pyydetään jättämään 23.11.2017 klo 14 mennessä oheisen linkin kautta, tai kotisivuiltamme www.sipoo.fi Avoimet työpaikat. Alkuperäiset opinto - ja työtodistukset esitetään mahdollisen haastattelun yhteydessä. Haastattelut järjestetään 7.12 ja 8.12.

Organisaation kuvaus

Sipoossa on erinomaiset mahdollisuudet työhön ja asumiseen. Voimakkaasti kasvava Sipoo tarjoaa henkilöstölleen mielenkiintoisen ja monipuolisen työympäristön. Sipoo on savuton kunta.

Yhteystiedot

Lisätietoja tehtävästä antaa osastonhoitaja Sanna Siltala sähköpostitse sanna.siltala(at)sipoo.fi tai puh. 09-2353 6587