Open vacancy Haapaveden kaupunki

Hammashoitaja

Haapaveden kaupunkiHaapaveden kaupunki, Perusturva, Terveyspalvelut, Hammashoitola, Hammashoitola PyhäntäMyyrinkuja 1Haapavesi
Työavain: 
155846
Hakuaika alkaa: 
1.11.2017
Hakuaika päättyy: 
19.11.2017 15.00
Palkka: 
KVTESin mukaan
Työn luonne: 
Kokoaikatyö
Työsuhteen kesto: 
Vakinainen
Työ alkaa: 
2.1.2018 tai sopimuksen mukaan
Työn kuvaus

Toistaiseksi voimassa oleva hammashoitajan toimi Pyhännän hammashoitolassa.
Työnkuvaan kuuluu hammaslääkärin avustaminen, keskitettyyn puhelinajanvaraukseen vastaaminen, hoitotarvikkeiden/lääkkeiden tilaaminen ja ajanvarauksiin liittyvät tehtävät. Tarvittaessa työskentelyä myös Haapaveden hammashoitolassa. Pätevyysvaatimuksena on hammashoitajan tai lähihoitajan tutkinto (suuntautumisvaihtoehtona suun terveydenhuolto) sekä terveydenhuollonammattihenkilöistä annetun lain (559/94) mukainen laillistus.
Arvostamme itsenäistä työotetta, paineensietokykyä, positiivista asennetta sekä hyviä vuorovaikutus- ja yhteistyötaitoja. Työ on tiimityöskentelyä. Aikaisempi kokemus hammashoitajan työstä katsotaan hyväksi. Noudatamme 4 kk koeaikaa.
Palkkaus määräytyy KVTES:n mukaan.
Työ edellyttää oman auton käyttöä.

Organisaation kuvaus

Haapavesi toimii Sosiaali- ja terveyspiiri Helmen vastuukuntana ja tuottaa palvelut myös Pyhännälle. Mene osoitteeseen www.haapavesi.fi .Löydät ajankohtaista tietoa palveluistamme.

Sosiaali- ja terveyspiiri Helmi on erinomainen työpaikka. Meillä kehitytään ja luodaan tulevaisuutta. Haluamme joukkoomme yhteistyö- ja vuorovaikutustaitoisia sekä ennakkoluulottomia työkavereita.

Yhteystiedot

Eeva Mäki, palveluesimies
eeva.maki@haapavesi.fi
044-7591443