Open vacancy Sipoon kunta

Vihertöiden esimies

Sipoon kuntaSipoon kunta, Tekniikka- ja ympäristöosasto, Katu- ja viheralueetSipoo
Työavain: 
156755
Hakuaika alkaa: 
8.11.2017
Hakuaika päättyy: 
30.11.2017 14.00
Palkka: 
TS
Työn luonne: 
Kokoaikatyö
Työsuhteen kesto: 
Vakinainen
Työ alkaa: 
1.1.2018
Työn kuvaus

Sipoo on kasvava ja kehittyvä kaksikielinen saaristokunta Helsingin läheisyydessä. Sipoon kunnan tekniikka- ja ympäristöosasto tarjoaa kuntalaisille viihtyisän, turvallisen ja toimivan elinympäristön rakennuttamalla ja ylläpitämällä kunnallistekniikkaa ja toimitiloja, ohjaamalla ja valvomalla kunnassa tapahtuvaa rakentamista sekä koordinoimalla ja toteuttamalla kunnan investoinnit. Katu-ja viheralueet -yksikkö huolehtii mm. liikenneväylien, torien, puistojen ja leikkipaikkojen rakentamisesta ja kunnossapidosta sekä metsien hoidosta.

Haemme nyt vakinaiseen tehtävään vihertöiden esimiestä 1.1.2018 alkaen, tai sopimuksen mukaan.

Vihertöiden esimiehenä keskeisin tehtäväsi on organisoida viherkunnossapitotöitä Pohjois-Sipoossa ja toimia kesäkaudella kesätyöntekijöiden esimiehenä. Kesällä alueella työskentelee kaksi vakituista puutarhuria ja kymmenkunta kesätyöntekijää. Talvikaudella osallistut mm. puisto- ja katurekisterien ylläpitämiseen sekä laatu- ja työsuojeluasioiden kehittämiseen ja organisointiin. Tehtävänkuva tarkentuu tehtävään valitun osaamisen ja kokemuksen perusteella.

Kelpoisuusvaatimuksena tehtävässä on puutarhurin koulutus ja työkokemus vastaavista tehtävistä sekä toisen kotimaisen kielen hyvä suullinen ja kirjallinen taito ja toisen kotimaisen kielen tyydyttävä suullinen ja kirjallinen taito. Laskemme eduksi kokemuksen katujen kunnossapidosta ja esimiestyöstä.

Tehtävän menestyksellinen hoitaminen edellyttää itsenäistä työotetta ja organisointikykyä. Edellytämme hyviä vuorovaikutustaitoja, sillä aktiivisena ja aikaansaavana vihertöiden esimiehenä toimit sujuvasti yhteistyössä eri osapuolten kanssa.

Tarjoamme sinulle mukavan työyhteisön, monipuolisia työtehtäviä ja mahdollisuuden ammatilliseen kehittymiseen.

Palkkaus määräytyy kunnallisen teknisen henkilöstön virka- ja työehtosopimuksen (TS:n) mukaan. Tehtävässä noudatetaan kuuden kuukauden koeaikaa. Valittavan on ennen tehtävän vastaanottamista esitettävä hyväksyttävä todistus terveydentilastaan.

Hakemukset pyydetään jättämään 30.11.2017 klo 14.00 mennessä ohessa olevan linkin kautta. Alkuperäiset opinto- ja työtodistukset esitetään mahdollisen haastattelun yhteydessä. Haastattelut järjestetään viikolla 49.

Organisaation kuvaus

Sipoossa on erinomaiset mahdollisuudet työhön ja asumiseen. Voimakkaasti kasvava Sipoo tarjoaa henkilöstölleen mielenkiintoisen ja monipuolisen työympäristön.

Yhteystiedot

Lisätietoja tehtävästä antaa kunnanpuutarhuri Mari Kosonen 0505544536 tai mari.kosonen(at)sipoo.fi