Open vacancy Keuruun kaupunki

Hoitaja

Keuruun kaupunkiKeuruun kaupunki, Perusturvapalvelut, Vanhuspalvelut, Kotihoito, SeiponrantaSeiponniementie 9, 42700 KeuruuKeuruu
Työavain: 
156837
Hakuaika alkaa: 
8.11.2017
Hakuaika päättyy: 
22.11.2017 15.00
Palkka: 
KVTES:n mukaan
Työn luonne: 
Vuorotyö
Työsuhteen kesto: 
Vakinainen
Työ alkaa: 
8.1.2018
Työn kuvaus

Haettavana neljä hoitajan työsopimussuhdetta Keuruun kotihoidossa sijoituspaikkana toistaiseksi Palvelutalo Seiponranta.

Hoitajan avaintehtäviä palveluasumisessa ovat asukkaiden kuntouttava hoito- ja huolenpito, sairaanhoitoon osallistuminen ja voimavaralähtöisen asiakastyön kehittäminen. Työ on yleistyöajan mukaista kolmivuorotyötä. Työssä edellytetään ajokorttia.

Kelpoisuusehtona tehtävään on soveltuva sosiaali- ja terveysalan perustutkinto (lähihoitaja) tai muu vastaava tutkinto.

Tehtävässä edellytetään tartuntatautilain 48 §:n mukaista rokotussuojaa.

Palvelutalo Seiponrannassa on 55 palveluasuntoa ikääntyneille. Yksikkö tarjoaa myös lyhytaikaishoitoa. Palvelutalossa ei ole omaa yöhoitoa, asukkaiden yöaikaisesta avusta huolehtii kotihoidon yöhoito, jonka toteuttamiseen myös Seiponrannan henkilöstö osallistuu.

Hakemukset toivotaan täytettävän sähköisesti osoitteessa www.kuntarekry.fi, kts. työavain. Kirjallisena toimitettujen hakemusten liitteineen tulee olla viimeistään
22.11 .2017 kello 15.00 osoitteessa Palvelukeskus Lehtiniemi, Seiponniementie 7, 42700 Keuruu. Hakemuksessa on selkeästi yksilöitävä, mitä tehtävää hakemus koskee. Hakemukseen tulee liittää kelpoisuuden osoittavat todistukset.
Palkkaus määräytyy KVTES:n mukaan ja tehtäväissa noudatetaan 6 kuukauden koeaikaa. Valittujen on ennen työn aloittamista esitettävä hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan.

Organisaation kuvaus

Keuruun kehittyvät vanhuspalvelut - hoitoa ja huolenpitoa ~ työtä ja toimeentuloa!
Keuruulla teemme jatkuvaa aktiivista kehittämistyötä tavoitteena laadukkaat, aktivoivat ja voimavaralähtöiset vanhuspalvelut.

Yhteystiedot

Kotihoidonohjaaja Helena Isojärvi puh. 040 760 5031 sekä vastaava sairaanhoitaja Miia Leppäkangas puh. 040 1627698.
Sähköposti; vanhuspalvelut@keuruu.fi